Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

"Ostao je samo osećaj ogromne tuge i očaja": Pevačica progovorila o BOLNOM GUBITKU BEBE nakon teškog razvoda

Pevačica Vlatka Pokos odlučila je da podeli svoju životnu priču, kako bi pružila podršku ženama koje su doživele pobačaj.

1639556676_vlatka.png
Foto: Printskrin/Instagram/vlatkapokos
Oglas

Pevačica Vlatka Pokos imala je pobačaj pre 15 godina, kada je izgubila bebu usled stresa oko teškog razvoda.

Vlatka se sa spontanim pobačajem suočila kada je imala 36 godina, u vreme teškog perioda u svom životu, kada je odlučila da stavi tačku na brak sa zagrebačkim preduzetnikom Josipom Radeljakom.

Pročitajte još: Otišla kod hirurga zbog SILIKONA, a lekar joj otkrio TUMOR: Ćerka Mikija Jevremovića HITNO OPERISANA (FOTO)

- Spontani pobačaj je za svaku ženu izuzetno težak i tužan događaj, a meni se dogodio u jednom od najtežih razdoblja života ikad. Bila sam izložena ogromnoj količini stresa uzrokovanog izuzetno teškim razvodom od bivšeg supruga, pred očima javnosti. Bilo je pravo čudo što sam uopšte uspela da ostanem u drugom stanju, no usprkos nezavidnoj situaciji, nije bilo nikakve sumnje da želim da rodim to dete. Međutim, život je hteo drugačije - otkrila je hrvatska pevačica za "Gloriju".

Iako je bila jako uplašena jer je bila podstanar, bez ikakve imovine i bez ikakve podrške, to dete je za nju predstavljalo blagoslov i svetlu tačku u životu.

- Ostao je samo osećaj ogromne tuge, očaja i beznadežnosti kad mi je ginekolog, danas nažalost pokojna Višnja Latin, nakon devet nedelja trudnoće rekla da maleno srce više ne kuca. Obuzela me je tuga, osećaj nemoći, osećaj gubitka i suze koje su tekle danima - prisetila se Vlatka.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas