Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНА ПРИЧА

Отишла код хирурга због СИЛИКОНА, а лекар јој открио ТУМОР: Ћерка Микија Јевремовића ХИТНО ОПЕРИСАНА (ФОТО)

Певачица Јелена Јевремовић, ћерка музичке легенде Микија Јевремовића, недавно је отишла на консултацију са хирургом поводом естетске корекције груди, када јој је откривена промена на левој дојци.

1639411605_jelena.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/јевремовицева
Oglas

Певачица Јелена Јевремовић је након прегледа поводом естетске корекције груди хитно оперисана.

Након 6 сати операције одлучила је да са свим женама и девојкама подели своје искуство преко друштвених мрежа, и на тај начин пошаље важну поруку и подигне свест о канцеру дојке.

Прочитајте још: "Веровали или не, ТУМОР је само нестао": Глумица проговорила о животној борби са опаком болешћу

"Ово није порука самосажаљења, нити патетике. Ово је искрена молба и апел на све девојке и жене, нарочито на оне које се осећају здраво и у складу са тим живе, безбрижно, као што сам ја.
Молим вас, не запостављајте ваше груди! Нисмо ни свесне колико је опака и подмукла болест тумор дојке", започела је Јелена своју исповест.

"Тихо дође, тихо се шири, и у једном дану нас обрише као гумицом. Нисмо рођене научене, није довољно да "пипамо" груди и лаички тврдимо како је ту све у реду. Нисмо стручне, не знамо, зато морамо ићи редовно на ултра звук дојки (на 6 месеци), као и на мамографију (од 40. године на сваких 18 месеци). Рокови за редовне прегледе су се смањили, јер оболелих, нарочито младих жена, је све више", написала је Јелена и додала:

Прочитајте још: Рак којег зову "тихи убица": Ово су први симптоми БОЛЕСТИ од које су преминули Тика, Маџгаљ, Мерима и Маринко

"Отишла сам на консултацију о естетској корекцији груди и сазнала да имам промену на левој дојци.
На срећу, уз фантастучан тим доктора, на челу са Игором Георгијевим, Марком Јеврићем и мојим насмејаним сунцем са црвеним кармином Александром Станковић, као и уз сјајно особље болнице Ђоковић, након скоро 6 сати на операционом столу и нимало једноставне операције, све је, хвала Богу, прошло добро. Данима пре захвата била сам у агонији, плашећи се да је карцином малиган, бринући и непрестано размишљајући о деци и свима онима, које када легнем на операциони сто, остављам иза себе... Храбра сам, малтене неусташива, никада се нисам предала... Али када су ти животни конци истргнути из руку и немаш контролу, осетиш се у моменту беспомоћно и слабо. Нема ништа горе и страшније од тога. Зато, ако чешће урадимо макар мало за нас саме, то је много!"

Јелена је потом објаснила због чега је написала на друштвеним мрежама све кроз шта је прошла.

"Не замерите на овом посту једном емотивцу и непоправљивом оптимисти, али морала сам да покушам да дигнем свест сличнима себи, па нека ме макар једна дама данас послуша, биће то права ствар. Променила сам се и опаметила, после овог искуства баш ништа нећу схватати олако и пазићу више на своје здравље. То што бринемо о себи није себично. Напротив, тиме доказујемо да мислимо на наше ближње и волимо их, јер да бисмо били добри њима, морамо прво бити добри себи самима.
Нека сте ми сви здрави и срећни, и будите благословени и захвални на сваком будућем дану. Срећни празници!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas