Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Остао сам ПРИБРАН и нормалан без обзира на попуоларност": Никола Роквић је захвалан ОЦУ јер га је извео на прави пут

Никола Роквић сматра да му је отац помогао да остане исти без обзира на велику популарност коју је стекао

1707130521_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/николароквиц
Oglas

Никола Роквић на сцени је готово 20 година, а осим што публику увесељава песмама, воли и да прокоментарише ситуацију у јавном животу и индустрији забаве.

- Популарност није за свакога, она је добра ако знамо да се носимо са њом… Добар инструмент да утичемо добро на људе и да променимо на боље свет, колико је до нас…Исто тако имамо доста примера колико је уништила људи… Често кажем, да је било среће да поједини никада нису постали популарни, можда би остали нормални и здрави људи  - нагласио је Роквић.

Певач је захвалан оцу Маринку Роквићу који га је усмерио у правом смеру.

- Од малена на сцени. Много ми је помогло у послу којим се бавим што сам посматрао оца и његову околину, колеге, музичаре, новинаре, текстописце и све људе који чине сцену… Тако да када сам и сам крочио на њу, ништа ми није било страно али ни сензационално… То ме је, хвала Богу, сачувало од опчињености истом, поготово у младим годинама када сам доживео популарност, тако да сам верујем остао прибран и нормалан - признао је Никола, који и те како одржава сећање на оца, а споменуо је и брата Марка.

- Увек је у мени посебан осећај када чујем његове песме. Волим да их певам и ја, и сада кад више није са нама још више то волим. Прија ми када ме пореде са оцем, а сада је на мени и Марку да чувамо његов опус и његове нумере пренесемо на млађе генерације и нашу децу - написао је певач раније на свом Инстаграму.

 

(24.седам)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas