Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Оставила 15 година млађег дечка: Наша позната певачица проговорила о раскиду

Разлика у годинама пресудила?

1631887600_maja-marijana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Фолкерка Маја Маријана изненадила је колеге када је упловила у везу са 15 година млађим кошаркашем Ненадом. Ипак, сада је открила да је овој вези дошао крај.

Прочитајте још: КАКАВ ШОК! МИЛАН МАРИЋ (31) У ВЕЗИ СА ЈЕЛЕНОМ (50): Старија од њега 17 година, ОСТАВИЛА ПОРОДИЦУ због глумца, ево како изгледа (ФОТО)

- Мој љубавни живот не постоји тренутно, тако да нема шта да се полемише више око тога. Тако је у животу, час си ту, час ниси. У везу сви улазимо са мишљу да ће трајати, али једноставно на том путу неко расте, неко не расте, а најлепше је кад заједно расту. То вам је као воз. Неко вам је казна, неко награда - каже популарна певачица чиме је ставила тачку на спекулације о раскиду са 15 година млађим кошаркашем.

- Да ли сам успела или нисам успела да преболим, то ћу да задржим за себе. Тренутно сам дошла без маске - каже загонетно Маја.

Певачица се  осврнула на своју каријеру

- Моји хитови су квалитетни и још увек живи. Много сам срећна што се и данас то слуша. А зашто, јер је то квалитет, а оно што вреди остаје. Не знам да ли ће се ова данашња музика слушати и за 30 година, шта је хит видећемо за 10 година - каже Маја Маријана.

- Мени се лично Сенида допада, допада ми се како звучи. Ја немам шта да се прилагођавам, зато и постоје трендови да би све било разноврсно, замисли када бисмо сви били исти на шта би то личило - каже Маја.

Своје ћерке држи далеко од очију јавности, а како каже ни оне саме не воле да се експонирају.

- Не скитају да би биле виђене. Ја сам њима стално причала да то што сам ја циркузант не значи да морају и оне да буду. Толико дивних послова има на овом свету, а мени је жао што ја нисам завршила неку школу, али једноставно нисам стигла. Кажем деци да се школују, да буду нормалне, да не бирају послове где ће жена бити омаловажавана.

Прочитајте још: КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА! Карлеуша открила због чега не наступа на овогодишјем ПРАЈДУ: "Одлуку су донели ИСКЉУЧИВО ОНИ" (ФОТО)

- У овом послу мораш да доживљаваш непријатности, знате како је, сто људи, сто ћуди. Што би Стоја рекла: 'Јавна личност, као јавни wц", свако има неку потребу да нешто каже да коментарише - каже Маја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas