· · Komentari: 0
OTVORENO

Ostavila 15 godina mlađeg dečka: Naša poznata pevačica progovorila o raskidu

Razlika u godinama presudila?

1631887600_maja-marijana.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Folkerka Maja Marijana iznenadila je kolege kada je uplovila u vezu sa 15 godina mlađim košarkašem Nenadom. Ipak, sada je otkrila da je ovoj vezi došao kraj.

Pročitajte još: KAKAV ŠOK! MILAN MARIĆ (31) U VEZI SA JELENOM (50): Starija od njega 17 godina, OSTAVILA PORODICU zbog glumca, evo kako izgleda (FOTO)

- Moj ljubavni život ne postoji trenutno, tako da nema šta da se polemiše više oko toga. Tako je u životu, čas si tu, čas nisi. U vezu svi ulazimo sa mišlju da će trajati, ali jednostavno na tom putu neko raste, neko ne raste, a najlepše je kad zajedno rastu. To vam je kao voz. Neko vam je kazna, neko nagrada - kaže popularna pevačica čime je stavila tačku na spekulacije o raskidu sa 15 godina mlađim košarkašem.

- Da li sam uspela ili nisam uspela da prebolim, to ću da zadržim za sebe. Trenutno sam došla bez maske - kaže zagonetno Maja.

Pevačica se  osvrnula na svoju karijeru

- Moji hitovi su kvalitetni i još uvek živi. Mnogo sam srećna što se i danas to sluša. A zašto, jer je to kvalitet, a ono što vredi ostaje. Ne znam da li će se ova današnja muzika slušati i za 30 godina, šta je hit videćemo za 10 godina - kaže Maja Marijana.

- Meni se lično Senida dopada, dopada mi se kako zvuči. Ja nemam šta da se prilagođavam, zato i postoje trendovi da bi sve bilo raznovrsno, zamisli kada bismo svi bili isti na šta bi to ličilo - kaže Maja.

Svoje ćerke drži daleko od očiju javnosti, a kako kaže ni one same ne vole da se eksponiraju.

- Ne skitaju da bi bile viđene. Ja sam njima stalno pričala da to što sam ja cirkuzant ne znači da moraju i one da budu. Toliko divnih poslova ima na ovom svetu, a meni je žao što ja nisam završila neku školu, ali jednostavno nisam stigla. Kažem deci da se školuju, da budu normalne, da ne biraju poslove gde će žena biti omalovažavana.

Pročitajte još: KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Karleuša otkrila zbog čega ne nastupa na ovogodišjem PRAJDU: "Odluku su doneli ISKLJUČIVO ONI" (FOTO)

- U ovom poslu moraš da doživljavaš neprijatnosti, znate kako je, sto ljudi, sto ćudi. Što bi Stoja rekla: 'Javna ličnost, kao javni wc", svako ima neku potrebu da nešto kaže da komentariše - kaže Maja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.