Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Отац је хтео да ме избаци из куће": Дајана Пауновић је овако говорила о браку са 24 година старијим Жиком Јакшићем

Познати пар се разишао пре неколико година

1664966056_310644709_1144127913180290_4240396207366606945_n.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Познати водитељ Жика Јакшић пре шест година развео се од супруге Дајане. Упркос томе што је разлика између њих била 24 године, они су одлучили да стану на "луди камен", а у браку су добили сина Душана.

Међутим, њихова љубав је доживела крах, а све се завршило тако што се Дајана са сином иселила из породичног дома на Бежанијској коси.

Прочитајте још: Анђелина Џоли изнеала језиве детаље из брака са Бред Питом: "Једно дете је гушио, а мене је зграбио за главу и бацио о зид"

Упознали су се 2009. године, а годину дана касније су се венчали. Дајана је о њиховим сусрету једном приликом изјавила:

- Врло брзо сам схватила да смо на истој таласној дужини. Слажемо се савршено и имамо идентичне ставове о животу. Нисам планирала баш да се удам у 22. години, колико сада имам, али када нађете праву особу, године нису битне. Још увек не планирам да се остварим као мајка, али ћу пустити да се све одвија спонтано - причала је у то време Дајана, како преноси "Блиц".

Она је додала и то да њен отац није благонаклоно гледао на њихову везу у почетку:

- Када је чуо за моју везу са Жиком, отац је хтео да ме избаци из куће! Није могао да ‘свари’ Жикине године. Али, тако је било само док га није упознао. Сада га мој тата просто обожава. Разлику у годинама више нико не примећује. Жика ме чува као цвеће у вази, не дозвољава ни моја сенка да падне на мене - изјавила је 2011. године.

Прочитајте још: "Било би чудо да останем трудна у овим годинама": Гоца Тржан о другој трудноћи - "Поштедела бих себе"

Водитељ је једном приликом признао да је иницирао развод са Дајаном, али и са првом супругом:

- Оба пута сам ја одлучио да желим развод. Није било лако донети ту одлуку, нити се она доноси у афекту. Човек мора да се најпре бори да сачува брак, али када види да не може, треба пресећи. И потрудити се да штета буде што мања. Када сам престао добро да се осећам у браковима, излазио сам из њих. Не бих желео да звучим као да се правдам, али тако је стварно било најбоље за све. Ако је за неку утеху, са обе бивше жене сам у супер односима, све смо превазишли на цивилизован начин - истакао је једном приликом у емисији "Хит", па додао:

- У разводима не треба тражити кривца, већ прихватити да постоје људи који или јесу или нису једно за друго. Синове сам увек редовно виђао, јер су обе моје бивше жене разумне и квалитетне особе. Децу смо увек стављали на пиједестал и све је морало да буде у њиховом интересу. Моји синови Душан и Андрија се обожавају и имају феноменалан братски однос - закључио је он.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas