Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Отац Милоша Тимотијевића био је ЧУВЕНИ ФОТОРЕПОРТЕР: Опробао се у више сфера уметности и оставио велики печат (ФОТО)

Глумац је љубав према уметности наследио од свог оца

1666706890_03102022MilosTimotijevic-2-.jpg
Фото: ТАЊУГ/Зоран Жестић
Oglas

Глумац Милош Тимотијевић доспео је у жижу интересовања након вести да се оженио извесном Тијаном из Португала након мање од месец дана везе. Јавност је била додатно збуњена тим потезом, с обзиром да није познато када се развео од своје прве жене Дуње.

Познати глумац постао је миљеник женског дела публике након маестрално одиграних улога у серијама попут "Јужног ветра", "Бесе, "Мочваре", "Војне академије" и многим другим.

Занимљив је податак да се Милош бавио и манекенством:

- Први пут сам стао на модну писту са три године. Мој отац је био чувени модни фотограф, тако да је он заслужан што сам се још као мали дечак опробао у улози манекена. После тога сам још неколико пута учествовао у модним ревијама, мислим да ми је ово трећа ревија коју радим за Бошка Јаковљевића - открио је једном приликом за "Курир".

Прочитајте још: "Ако вам се нешто не даје, не даје вам се за ваше добро": Небојша Дугалић испричао ВЕОМА значајну животну лекцију

Мало је познато да је отац нашег глумца Драган Тимотијевић Белмондо, чувени фоторепортер. Аутор је 600 модних насловница и преко 300 насловних страна.

Поред тога, Драган се орпобао и у другим сферама уметности. Бавио се писањем, сликањем икона, а пред крај живота служио је и у цркви.

- Да, Драган Тимотијевић Белмондо био је фантастични, познати модни фотограф, тако да сам као клинац провео живот пред фото-апаратом, а онда сам тај фото-апарат заменио камером. Сваки пут када желим да ме неко слика, не могу да се опустим - открио је глумац једном приликом.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas