· · Komentari: 0

"Ako vam se nešto ne daje, ne daje vam se za vaše dobro": Nebojša Dugalić ispričao VEOMA značajnu životnu lekciju

Iz glumčevih reči se mnogo toga može naučiti

1666701921_to_su_bili_dani_31102019_0006.jpg
Foto: Ataimages.rs

Glumac Nebojša Dugalić je poznat po svojim fenomenalnim ulogama kojima je osvojio srca publike. On je neko ko ima veoma bogato životno iskustvo, pa se tako iz njegovih reči može izvući mnogo poučnih stvari. 

On je nedavno u emisiji "Otkrivenja" pričao o tome kako ne treba da budete nesrećni ukoliko ne dobijete ono što želite. To se dešava jer u tom trenutku to nije nešto što vam je potrebno.

"Kad god neke stvari nisam dobio do Boga onda kada sam ih želeo, često mnogo posle toga sam shvatio zašto mi Bog to nije tada dopustio, i koliko je bilo dobro što neke stvari nisam dobio tad kada sam želeo. Samo imajte poverenja da ako vam se nešto ne daje, ne daje vam se za vaše dobro, jer nešto vam onda na tom putu ne treba. Onda treba to da pustite od sebe, da tražite i vidite negde neku drugu stazicu, i naćićete sigurno. Nekad vam Bog da posle mnogo godina, nekada vam da odmah, nekada vam pokloni i da ste niste nadali. Ta dinamika Božijeg darivanja je vrlo neobjašnjivo. Ali na vama je da se otvorite, da kažete ja hoću da osluškujem Božiji poziv, glas, šta bi Bog od mene sad voleo. I sigurno će vam se dati", rekao je glumac u emisiji "Otrkivenja".

Pročitajte još: "Nije to baš tako tačno": Saša Popović demantovao Nedu Ukraden koja je objavila DETALJE njihove veze

Ova životna lekcija vam može pomoći da prebrodite teške životne periode i da iz njih izađete kao pobednici.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.