· · Komentari: 0

Otac Miloša Timotijevića bio je ČUVENI FOTOREPORTER: Oprobao se u više sfera umetnosti i ostavio veliki pečat (FOTO)

Glumac je ljubav prema umetnosti nasledio od svog oca

1666706890_03102022MilosTimotijevic-2-.jpg
Foto: TANJUG/Zoran Žestić

Glumac Miloš Timotijević dospeo je u žižu interesovanja nakon vesti da se oženio izvesnom Tijanom iz Portugala nakon manje od mesec dana veze. Javnost je bila dodatno zbunjena tim potezom, s obzirom da nije poznato kada se razveo od svoje prve žene Dunje.

Poznati glumac postao je miljenik ženskog dela publike nakon maestralno odigranih uloga u serijama poput "Južnog vetra", "Bese, "Močvare", "Vojne akademije" i mnogim drugim.

Zanimljiv je podatak da se Miloš bavio i manekenstvom:

- Prvi put sam stao na modnu pistu sa tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, tako da je on zaslužan što sam se još kao mali dečak oprobao u ulozi manekena. Posle toga sam još nekoliko puta učestvovao u modnim revijama, mislim da mi je ovo treća revija koju radim za Boška Jakovljevića - otkrio je jednom prilikom za "Kurir".

Pročitajte još: "Ako vam se nešto ne daje, ne daje vam se za vaše dobro": Nebojša Dugalić ispričao VEOMA značajnu životnu lekciju

Malo je poznato da je otac našeg glumca Dragan Timotijević Belmondo, čuveni fotoreporter. Autor je 600 modnih naslovnica i preko 300 naslovnih strana.

Pored toga, Dragan se orpobao i u drugim sferama umetnosti. Bavio se pisanjem, slikanjem ikona, a pred kraj života služio je i u crkvi.

- Da, Dragan Timotijević Belmondo bio je fantastični, poznati modni fotograf, tako da sam kao klinac proveo život pred foto-aparatom, a onda sam taj foto-aparat zamenio kamerom. Svaki put kada želim da me neko slika, ne mogu da se opustim - otkrio je glumac jednom prilikom.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.