Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Отац се борио да заради новац за нас": Тина Ивановић открила детаље тешког одрастања

Певачица не крије да је имала не тако безбрижно детињство

1669714836_tinica.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/тина_ивановиц_оффициал
Oglas

Певачица Тина Ивановић иза себе има бројне хитове захваљујући којима је стекла популарност. Пуни клубове и вредно наступа, али открива да у њеном животу није увек све било савршено:

- Не ваља ни све откривати. Детињство није било лако, морам рећи да сам се родила у Косовској Каменици, па смо се 1974. године доселили у село код Велике Плане, моја сестра, мама и тата. Ту креће нови живот, кућа и средина, све ново - изјавила је за Курир.

Прочитајте још: У 95. години не може без казина и цигарета: Добрила из НИКАД НИЈЕ КАСНО, оживи пуним плућима и мисли да је у овоме тајна њене дуговечности

Њен отац био је често ван куће, радећи мукотрпно како би издржавао породицу:

- Тата је био грађевински радник, а мајка сестра и ја смо остајале кући саме. Отац се борио да заради новац и колико толико да нас отхрани. Кад смо кретали у школу, морали су да се узимају кредити да би се куповале књиге, гардероба и све што је потребно - била је потпуно искрена Тина, па се надовезала:

- Извините што имам кнедлу у грлу, али не могу рећи да сам живела несрећно, имали смо довољно да поједемо и попијемо - закључила је певачица.

Прочитајте још: Џејла Рамовић добила АМИН од Марије Шерифовић: Певачица открила непознат детаљ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas