Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ: Познато од чега је преминула позната манекенка

Татјана је водила битку са тешком болешћу

1673515888_foto-Profimedia-Tatjana-Patic.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Чувени супермодел Татјана Патиц преминула је у 57. години. Проглашена је најлепшом женом на свету, а осим титуле најбољег супермодела добила је титулу и најмистериознијег модела након што се повукла из јавности.

Татјана је преминула након борбе с раком дојке, у среду ујутру у Санта Барбари, потврдио је њен агент.

Татјана је напрасно одлучила да се посвети породичном животу, а презирала је дане своје највеће славе. То је и потврдила одлука кад није хтела да учествује у документарном филму о слави и успеху супермодела, а остатак "славне петорке", коју су чиниле Наоми Кембел, Синди Крафорд, Линда Еванђелиста и Кристи Тарлингтон, то је тад учинио.

Прочитајте још: Преминула ТАТЈАНА ПАТИЦ: Једна од најпознатијих манекенки на свету

Рођена је у Немачкој, а одрасла у Шведској, а са 17 година је почела да се бави манекенством. Појавила се на више од 200 насловница најпрестижнијих часописа. Појавила се и у музичком споту ДЖорџа Мајкла у песми "Фреедом", а сарађивала с највећим именима модне сцене попут Вивијен Вествоод, Карла Лагерфелда, Валентина, Шанела, Версаћеа и других.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas