Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривени детаљи РАСКИДА: Због чега је пукла љубав Између Ким Кардашијан и Пита Дејвидсона

Страни медији сазнали разлоге раскида

1659876902_Foto-Profimjedia-Kim-Kardasijan-Pit-Dejvidson-Pixabay.jpg
Фото: Профимедиа, Пиxабаy
Oglas

Ким Кардашијан и Пит Дејвидсон су одлучили да прекину своју романсу. Пар се није налазио на истој таласној дужини, па је свако кренуо на своју страну.

Пит је млађи од Ким 13 година, што на почетку није представљало препреку, међутим, његова спонтаност је почлела да смета прелепој Ким. Она има много обавеза око деце, а и сама је јако заузета, с тога није успела да усагласи забављање и озбиљан породични живот.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша у врхунској чипки: Модна икона поново показала зашто носи ту титулу (ФОТО)

''Ким је била потпуно исцрпљена од везе и свега што се тренутно догађа у њеном животу. Пит и она су на различитим нивоима у животу тренутно'', рекао је извор за ПагеСиx.

''Пит је тотално спонтана особа и у тренутку је желео да Ким долети к њему у Њујорк. Она има четворо деце и то није тако лако. Она мора да се фокусира на њих'', додао је.

Пит је био први мушкарац кога је Кардашијанка пољубила од када је у фебруару поднела папире за развод од свог супруга Кањеа и чинило се да су јако срћни заједно. Након девет месеци забављања, веза просто није више могла да се настави. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas