Oglas
· · Komentari: 0

Otkriveni detalji RASKIDA: Zbog čega je pukla ljubav Između Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona

Strani mediji saznali razloge raskida

1659876902_Foto-Profimjedia-Kim-Kardasijan-Pit-Dejvidson-Pixabay.jpg
Foto: Profimedia, Pixabay
Oglas

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson su odlučili da prekinu svoju romansu. Par se nije nalazio na istoj talasnoj dužini, pa je svako krenuo na svoju stranu.

Pit je mlađi od Kim 13 godina, što na početku nije predstavljalo prepreku, međutim, njegova spontanost je počlela da smeta prelepoj Kim. Ona ima mnogo obaveza oko dece, a i sama je jako zauzeta, s toga nije uspela da usaglasi zabavljanje i ozbiljan porodični život.

Pročitajte još: Jelena Karleuša u vrhunskoj čipki: Modna ikona ponovo pokazala zašto nosi tu titulu (FOTO)

''Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njenom životu. Pit i ona su na različitim nivoima u životu trenutno'', rekao je izvor za PageSix.

''Pit je totalno spontana osoba i u trenutku je želeo da Kim doleti k njemu u NJujork. Ona ima četvoro dece i to nije tako lako. Ona mora da se fokusira na njih'', dodao je.

Pit je bio prvi muškarac koga je Kardašijanka poljubila od kada je u februaru podnela papire za razvod od svog supruga Kanjea i činilo se da su jako srćni zajedno. Nakon devet meseci zabavljanja, veza prosto nije više mogla da se nastavi. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas