Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА глумица је у бутику случајно срела Емира Кустурицу и од тада јој се живот потпуно променио

На невероватан начин добила прву улогу

1664351798_emir-kustirica.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Глумица Јелена Јовичић дипломирала је на Факултету драмских уметности у Београду, али ретко ко зна какву животну причу има она.

Прочитајте још: "Уместо вечере, пила сам пиво": Александра Пријовић открила каквих је проблема имала током трудноће, па додала - "Угојила сам се била 23 килограма"

- Једног дана дошла сам у бутик у ком сам радила, угледала огромну гужву и чула да Кустурица снима филм. Док сам стајала испред и пушила, пришао ми је његов асистент и понудио место статисте. Одбила сам, па се он после пола сата вратио и понудио ми епизодну улогу. Нашминкали су ме, убацили у неку приколицу и рекли: “Акција!” Тако се десило да с Кустурицом проведем читавих шест месеци снимајући филм “Црна мачка, бели мачор” и да захваљујући том генијалном редитељу магистрирам глуму и пре него што сам се уписала на Академију - испричала је глумица која је одрасла у Панчеву.

Она се поред балета бавила и послом који нема везе са уметничим изразом, а управо њен дар је препознао Емир Кустурица.

- У средњој школи сам из досаде, а и да бих зарадила неки пристојан џепарац, радила као конобарица у једном панчевачком кафићу. На тај потез одлучила сам се својевољно, иако није било реалне потребе да радим, осим што сам желела да од раног детињства развијам осећај одговорности. Сећам се да ми је тата тада рекао: “Колико зарађујеш? Даћу ти двоструко само више немој да се бавиш конобарисањем.” После тога запослила сам се у бутику, где сам спремала испите у паузи између послуживања муштерија - додала је тада Јелена, која је као клинка похађала нижу балетску школу, а затим пуних дванаест година тренирала одбојку.

Она се надовезала на то да је такође дуго тезгарила по београдским клубовима са другарима из Сарајева са којима је била чланица бенда ДЖез, ба!, који је свирао џез, поп и рок.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas