· · Komentari: 0

"Umesto večere, pila sam pivo": Aleksandra Prijović otkrila kakvih je problema imala tokom trudnoće, pa dodala - "Ugojila sam se bila 23 kilograma"

Pevačica otvoreno o kilaži, trudnoći i odnosu sa sinom

1664346959_prijovicka_nk_20072022_0039-1-.jpg
Foto: Ata images

Pevačica Aleksandra Prijović ima savršenu figuru, ali otkriva da se tokom trudnoće ugojila 23 kilograma:

- Mnogo puta sam u životu bila na dijeti, ali otkako sam se porodila sigurno pet, šest puta, ako ne i više... Imala sam jako veliku volju, mlada sam se porodila i imala sam 23 kilograma više kad sam se porodila. Posle tri, četiri meseca sam imala manju kilaže od one pre porođaja - ispričala je Aleksandra za "Blic", pa nastavila:

- Kad sam došla do željene težine, umesto večere sam pila pivo. Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, mislila sam da će mi biti lakše. Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam. Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim... Sve volim od slatkiša. Eto, i pivo sam pila...

Pročitajte još: Ovaj čovek je KOPIJA Novaka Đokovića: Reč je o POZNATOM reditelju i producentu, a sličnost je neverovatna (FOTO)

Objasnila je da voli da popije umereno, ali da uvek ima granicu:

- Sad ispada da sam ja alkoholičarka. Volim da i popijem i rakiju i vino, sve volim... Ali jako umereno. NIkad sebi nisam dozvolila da sebi dozvolim da popijem previše, popijem malu flašicu ili dve. Jako je ružno da se vidi žena da je mrtva pijana, to sebi nisam nikad dozvolila. Pivo volim da pijem i sa Filipom i sa drugaricama - objašnjava pevačica.

Kako kaže, njen naslednik je više vezan za tatu. Ističe da se trudi da mali Aleksandar ne provodi puno vremena na telefonu:

- Jedno vreme je hteo da bude što više napolju, a onda je, otkako je više sa decom, počeo da gleda telefone i ajped... Ja se trudim da što manje koristi sve to... Trudim se da budemo zajedno što više. Ja kad sam bila mala igrali smo se do uveče. Gledam da se što više igra sa decom, da bude napolju. Sad kad smo bili na putovanju u Americi, u jednom momentu sam iz nemoći morala da mu dam telefon da se igra, da bismo mogli da ručamo. Aki najviše voli tatu, to svi znaju oko nas, mnogo je vezan za njega, obožava ga.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.