Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ова колегиница јој је променила живот: Ивана Селаков објаснила ко је направио кључни корак

Певачица Ивана Селаков годинама важи за једну од најпопуларнијих музичких звезда на јавној сцени

1665986869_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/ принсцреен/ Ивана Селаков
Oglas

Иза ње су бројни хитови, успешни наступи и искуство, а многе њене колеге истичу да је Ивана посебна и по томе што је неко ко се никада није уобразио и променио.

– Свако од нас жели да ради посао што је могуће боље и да буде што успешнији. Још мало па ће бити петнаест година мог рада на естрадној свцени, биће то мали јубилеј. Све је кренуло од песме „Ако је до мене“. Када погледам иза себе, време је пролетело било је ту свега, али највише лепих ствари. Не видим зашто бих се уобразила, и надаље ћу гледати да радим свој посао што је могуће боље – објаснила је успешна певачица.

Прочитајте још: "Момци су дипломате, они ништа неће рећи": Зорана Павић поделила своје животно ИСКУСТВО и правила којих се придржава у љубави

Многе колеге управо Ивану наводе као колегиницу са којом би радо сарађивали, а певачица не крије да је због тога веома задовољна.

–Трудила сам се да са свим колегама увек будем у добрим односима, нисмо улазили никада у дубље односе и дружења јер моји пријатељи нису из јавног света, али ми је веома било битно да са свима будем ОК. Увек питам колега: Како ти је фамилија или како ти је дете, иако певачи воле да питају како ти је прошла нова песма, али ја сматрам увек да је битније да људи које волиш буду добро, јер песме дођу и прођу– рекла је Ивана.

Селаков никада није крила да јој је искуснија колегиница и једна од највећих балканских звезда Светлана Цеца Ражнатовић променила живот, па о томе са захвалношћу често прича пред припадницима седме силе.

Прочитајте још: "Саветовали су ми ПРЕКИД трудноће": Супруга певача Бојана Васковића открила НАЈТЕЖЕ моменте везане за бебу коју жељно ишчекују (ФОТО)

–Много пута сам причала да сам певала пратеће вокале, па сам тако и Цеци певала пратеће вокале на првом Ушћу, а касније и на многобројним концертима. У том периоду сам одлучила да снимим први албум што је за мене био веома велики и скуп корак у то време. Скупила сам песме, али био ми је потребан тај главни окидач, издавач у ствари. Захваљујући Цецином савету и препоруци ја сам се одлучила да то буде Гранд. Цеца је направила тај први и кључни корак. Бескрајно сам јој захвална на томе и увек то поменем. Испала је прави лаф, није то морала. Један њен позив променио ми је живот – испричала је Ивана без задршке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas