Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
евровизија

"ОВА ОСОБА ИМА НЕРВНИ СЛОМ": Британци ставили Констракту на 2. место! Предвиђају јој успех, али текст им никако није јасан

Са преко два милиона прегледа, можемо слободно да кажемо да је Констракта запала страној јавности за око

1652510491_20220513_140359.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Због интересовања јавности за Констракту ни не чуди шта се нашла на једној посебној листи. Британски Би-Би-Си објавио је листу седам песама на које би требало обратити пажњу током финала Евровизије и Констракта је на другом месту! Анализа британског медија углавном се бави текстом песме "Ин цорпоре сано", који је очигледно збунио новинара. 

"Радост Евровизије није у томе да анализирамо да ли је гласање политичко или не, већ у томе да пронађемо необичне, прелепе, страствене и чудне наступе које су земље учеснице припремиле", пише Марк Севиџ.

"Српска песма "Ин цорпоре сано" очигледно је написана током пандемије, од стране особе која је све дубље залазила у сајтове са саветима о здрављу усред нервног слома", оцењује Марк.

Прочитајте још: Јована Јеремић ТУЖИ РИЈАЛИТИ УЧЕСНИКА! Поручила му је ОВО и открила шта је разлог за одлазак на суд

"Ода личној хигијени поставља вечна питања о нези косе Меган Маркл, пре него што се претвори у грозничаво испитивање хигијене и питања као што су да ли подочњаци значе да имате проблем с јетром. Можете да замислите Констракту како жврља овај текст по зидовима током посебно мрачне ноћи своје душе, а та слика постаје све јаснија због хора који јој се придружује и изговара текст на латинском", пише познати новинар.

"За случај да то није довољно чудно, цео наступ Констракта пере руке у лавору. Наравно да је ово фаворит публике", закључује Би-Би-Си.

Констракта ће се вечерас борити за победу у Торину, наступа под редним бројем 24.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas