· · Коментари: 0

Овај човек је био животни САПУТНИК Јелице Сретеновић: Био је старији 15 година, а велику љубав је прекинула његова ИЗНЕНАДНА смрт

Јелица Сретеновић је била удата за политичара са којим је од ране младости

1664360235_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-TV-lica-kao-sav-normalan-svet---Zvanicni-kanal.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - РТС ТВ лица, као сав нормалан свет - Званични канал

Услед срчаних проблема супруг Јелице Сретеновић, преминуо је врло млад и глумицу у њеној 45. години начинио удовицом. Милош Миша Сретеновић био је деценију и по старији од драмске уметнице, која се покрај њега осећала заштићено.

Годину дана од пунолетства Јелица Сретеновић је Миши рекла судбоносно "да", а врло брзо њихов диван брак улепшао је долазак ћерке Ане, а нешто касније и наследнице Оље, коју су чекали 11 година. Нажалост, пар у бајковитој љубави није могао дуго да ужива, прекинула ју је Сретеновићева изненадна смрт.

Јелица је губитак мужа тешко поднела. Патила је дуго, чак се из стана на Врачару у ком је са Мишом провела најлепше дане иселила и преселила у кућу на Звездару, а управо њена професија ју је спасла да потпуно не потоне.

Прочитајте још: Срђана Жику Тодоровић сви знате, а ево како изгледа његова рођена сестра (ФОТО)

Први супруг Јелице Сретеновић стално је у причама уметнице, која се радо присећа периода упознавања па и забављања са Мишом.

- Он је долазио по тетку да иду у школу заједно и практично ме је гледао како растем. Када су они имали 16 година ја сам имала пет, односно, када су пошли на факултет, ја сам била ђак првак. Иако смо се знали од раније, наш сусрет после свих тих година је био љубав на први поглед. Забављали смо се годину дана. Миша је био озбиљан човек, радио је у Скупштини града и, нормално, излазио по ресторанима. Кад ја пожелим да идем у дискотеку, и он је ишао са мном. Излудујем се, изђускам, а он седи и чека и понекад се само прекрсти. Миша је био сјајан! — испричала је она једном приликом, радосна што је први унук добио име по деди.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.