Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕ СЕ МОЖЕ КАД СЕ ХОЋЕ: Јелица Сретеновић напустила средњу школу због глуме, удала се, па право из породилишта отишла на најтежи испит

Глумица Јелица Сретеновић је имала веома интересантну младост

1693552839_Foto-Ataimages.rs-Jelica-Sretenovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Јелица Сретеновић иза себе има богату глумачку каријеру, али мало ко зна како је заправо изгледао њен пут.

Она је напустила средњу школу да би се бавила глумом и наишла је на осоду свог окружења.

- Толико сам била сигурна да ћу положити пријемни да нисам ни размишљала о другој опцији. Добила сам и шамар од секретара школе. Питао ме је да ли сам нормална и рекао да не може да верује да се исписујем а још ни други разред нисам завршила! - присетила се својевремено за Пулс глумица.

Удала се са 19 година, а каже да је до тад проживела све што је хтела и да је због тога тако рано упловила у брачне воде.

- Исто се лудовало као и данас. Почев од матинеа у Дому омладине, па до дискотека које су тада биле најјаче! Враћали смо се кући у четири ујутру! Па ја сам све то "пообављала" до своје 18. године, пошто сам се удала са 19 - изјавила је тада глумица.

Успела је да положи испит само месец дана након порођаја.

- Ана се родила у априлу, а у мају је био испит из глуме са треће године. То је био озбиљан и обиман испит. Изашла сам, наравно, да полажем и добила деветку, онако из породилишта! Све се може - истакла је глумица те тада нагласила да је подршку супруга имала у свему.

Након тога је родила још једну ћерку, а када је њен супруг преминуо она се окренула ћеркама и унуцима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas