Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУЛТАН И ЊЕГОВЕ ЖЕНЕ

Тијана није права... Њих четири су сви обожавали: ОВО су праве, чувене СРПСКЕ жене од султана (ФОТО)

Постоје само четири жене од Султана и то је то

1597313593_tijana_milentijevic_24072020_0033.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Песма "Жена од Султана" направила је читаву пометњу на домаћој музичкој сцени, али иако је ова нумера постала хит, само за четири даме са наше јавне сцене можемо да кажемо да су једине и праве Жене од Султана.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још: ПРОЦУРИО ВИДЕО! Ово је последњи тренинг Мајкл Оџа, НАКОН НЕКОЛИКО МИНУТА ЈЕ ПАО (ВИДЕО)

У једној од најгледанијих домаћих серија "Срећни људи", имали смо прилику да видимо и одбачено језичко оделење које је свакодневно пролазило кроз разноразне занимљиве ситуације.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁

А пост схаред бy 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@тијанамилентијевиц.оффициал) он

Чувено језичко одељење чиниле су:  Ђилда коју је тумачила Радмила Живковић, Лола коју је играла Тања Бошковић, у улози Наталије била је Љиљана Драгутиновић, док је проблематичну Љубичицу, која је имала највише проблема, играала Јелица Сретеновић. Оделење је предводио шеф Ђура Недељковић, познатим под називом као Ђура Султан, кога је играо, Никола Милић.

Ово језичко оделење, показивало је праве ситуације тог времена, када је владао нерад, безвлађе, а на посао се редовно каснило и гледало како што мање да се ради. Своје проблеме су преносиле на посао, па је тако често долазило и до сукоба између њих самих. Љубоморне су биле једна на другу, а свакодневно су излуђивале шефа са своји разним изговорима и бесмисленим идејама. 

Прочитајте још: Улогу инспектора у серији "Певачица" играју ДВА ПОЗНАТА ГЛУМЦА

Једна Фејсбук страница под називом "Громаде филмске, одлучила је да нас подсети како изгледају жене од султана, али и сам султан у домаћим предузећима. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas