· · Коментари: 0

Овај детаљ из живота Томе Здравковића зна мали број људи: Милан Марић открио какав је заправо певач био у приватном животу

Филм "Тома" оборио је све рекорде гледаности

1641281840_toma.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Иако је публика кроз филм "Тома" имала прилику да види делић живота о славном певачу, многе је занимало да ли су се поједини кадрови у филму заиста догодили, али и какав је заиста био Тома Здравковић у приватном животу.

Прочитајте још: Ана Бекута емотивним снимком растужила све: "Да видимо како је изгледало за оне који нас гледају од горе" (ВИДЕО)

Милан Марић, који је тумачио лик легендарног певача, гостујући у једној емисији, открио је и да се темељно припремао за ову улогу, као и да му је у томе доста помогао, брат Томе Здравковића, Новица, који нажалост није дочекао премијеру филма, али је са њим делио поједине информације, како би младом глумцу помогао да дочара лик његовог брата на што бољи начин.

"Продао је очеве златне зубе"

- Украо је ћалету златне зубе. Требало је да запали за Лесковац и он тати мазне златне зубе и утопи их... То је једна анегдота коју нам је Новица испричао. Јасно вам је какав је то лик био - рекао је Милан Марић у емисији "Пароброд".

Милан је такође и открио да је због улоге у филму морао да научи, упркос томе што је све нумере отпевао Ацо Пејовић:

- Нисам вичан певању и никада пре овог филма то нисам радио. Имао сам мали страх како ћу се снаћи. Много ми је саветима помогао Жељко Јоксимовић, тако да сам у свим сценама заиста певао, нисам блефирао! Касније је у монтажи убачен глас Аца Пејовића, који је то урадио феноменално - рекао је Марић, који пре улоге у филму Тома, није имао овакву врсту улога. 

Прочитајте још:  Публика очарана није увидела ВЕЛИКИ ПРОПУСТ: У филму "ТОМА" поткрала се невероватна грешка коју је открила ЛЕПА ЛУКИЋ?!

Публику је освојио играњем у серији "Државни службеник" и коме тумачи лик Лазара агента БИЕ и улогом криминалца Луке у серији Беса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.