· · Komentari: 0

Ovaj detalj iz života Tome Zdravkovića zna mali broj ljudi: Milan Marić otkrio kakav je zapravo pevač bio u privatnom životu

Film "Toma" oborio je sve rekorde gledanosti

1641281840_toma.jpg
Foto: Youtube printscreen

Iako je publika kroz film "Toma" imala priliku da vidi delić života o slavnom pevaču, mnoge je zanimalo da li su se pojedini kadrovi u filmu zaista dogodili, ali i kakav je zaista bio Toma Zdravković u privatnom životu.

Pročitajte još: Ana Bekuta emotivnim snimkom rastužila sve: "Da vidimo kako je izgledalo za one koji nas gledaju od gore" (VIDEO)

Milan Marić, koji je tumačio lik legendarnog pevača, gostujući u jednoj emisiji, otkrio je i da se temeljno pripremao za ovu ulogu, kao i da mu je u tome dosta pomogao, brat Tome Zdravkovića, Novica, koji nažalost nije dočekao premijeru filma, ali je sa njim delio pojedine informacije, kako bi mladom glumcu pomogao da dočara lik njegovog brata na što bolji način.

"Prodao je očeve zlatne zube"

- Ukrao je ćaletu zlatne zube. Trebalo je da zapali za Leskovac i on tati mazne zlatne zube i utopi ih... To je jedna anegdota koju nam je Novica ispričao. Jasno vam je kakav je to lik bio - rekao je Milan Marić u emisiji "Parobrod".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Milan je takođe i otkrio da je zbog uloge u filmu morao da nauči, uprkos tome što je sve numere otpevao Aco Pejović:

- Nisam vičan pevanju i nikada pre ovog filma to nisam radio. Imao sam mali strah kako ću se snaći. Mnogo mi je savetima pomogao Željko Joksimović, tako da sam u svim scenama zaista pevao, nisam blefirao! Kasnije je u montaži ubačen glas Aca Pejovića, koji je to uradio fenomenalno - rekao je Marić, koji pre uloge u filmu Toma, nije imao ovakvu vrstu uloga. 

Pročitajte još:  Publika očarana nije uvidela VELIKI PROPUST: U filmu "TOMA" potkrala se neverovatna greška koju je otkrila LEPA LUKIĆ?!

Publiku je osvojio igranjem u seriji "Državni službenik" i kome tumači lik Lazara agenta BIE i ulogom kriminalca Luke u seriji Besa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.