Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако изгледа СЕСТРА ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ: Баве се потпуно различитим професијама (ФОТО)

Сабина Јаховић кренула је стопама својих родитеља

1659164825_emi.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Telegraf.rs TV
Oglas

Певачица Емина Јаховић потиче из лекарске породице, а често на инстаграму зна да објави фотографију маме Сеније.

Ипак, Емина има и старију сестру Сабину, која је кренула стопама њихових родитеља који су радни век провели као лекари. Мајка је педијатар, док је отац који је преминуо 1995. године био кардио хирург.

Прочитајте још: Да ли знате ко је на слици? Данас је једна од наших најпознатијих ПЕВАЧИЦА, а таленат је показивала од малих ногу (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

У званичној биографији Сабине Јаховић наводи се да је рођена у Новом Пазару, где је стекла диплому основне школе и гимназије. Медицински факултет и специјализацију из дечје психологије завршила је у Београду, да би затим десет година радила у Дневној болници за адолесценте. Део психоаналитичке едукације стекла је у Италији, а у међувремену је постала члан бројних светских форума и асоцијација из своје струке. Данас ради у приватној пракси са децом, адолесцентима и одраслима.

Фото: Инстаграм/принтскрин/yaemina

Сестра Емине Јаховић се не експонира у јавности, на друштвеним мрежама њена слика осване тек ако је објави Емина, која не крије колико је поносна на Сабинину успешну академску каријеру. Данас су једна другој највећа подршка и ослонац, тачније речено с годинама су постале ближе него што су биле у детињству.

Прочитајте још: "Ту сам кад год си спреман за разговор": Вил Смит први пут упутио извињење Крису Року пред камерама (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/принтскрин/yaemina

- У брату никад нисам имала другара, а ни у сестри. Пријатељи су ми били, али другари не. Отац је умро кад сам имала 11 година и мој брат је одмах морао да преузме улогу оца. Имао је три жене у кући, била је незгодна ситуација у земљи - испричала је раније Емина, додајући да је и сестра према њој имала однос као да јој је мајка.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas