· · Komentari: 0

Ovako izgleda SESTRA EMINE JAHOVIĆ: Bave se potpuno različitim profesijama (FOTO)

Sabina Jahović krenula je stopama svojih roditelja

1659164825_emi.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Telegraf.rs TV

Pevačica Emina Jahović potiče iz lekarske porodice, a često na instagramu zna da objavi fotografiju mame Senije.

Ipak, Emina ima i stariju sestru Sabinu, koja je krenula stopama njihovih roditelja koji su radni vek proveli kao lekari. Majka je pedijatar, dok je otac koji je preminuo 1995. godine bio kardio hirurg.

Pročitajte još: Da li znate ko je na slici? Danas je jedna od naših najpoznatijih PEVAČICA, a talenat je pokazivala od malih nogu (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

U zvaničnoj biografiji Sabine Jahović navodi se da je rođena u Novom Pazaru, gde je stekla diplomu osnovne škole i gimnazije. Medicinski fakultet i specijalizaciju iz dečje psihologije završila je u Beogradu, da bi zatim deset godina radila u Dnevnoj bolnici za adolescente. Deo psihoanalitičke edukacije stekla je u Italiji, a u međuvremenu je postala član brojnih svetskih foruma i asocijacija iz svoje struke. Danas radi u privatnoj praksi sa decom, adolescentima i odraslima.

Foto: Instagram/printskrin/yaemina

Sestra Emine Jahović se ne eksponira u javnosti, na društvenim mrežama njena slika osvane tek ako je objavi Emina, koja ne krije koliko je ponosna na Sabininu uspešnu akademsku karijeru. Danas su jedna drugoj najveća podrška i oslonac, tačnije rečeno s godinama su postale bliže nego što su bile u detinjstvu.

Pročitajte još: "Tu sam kad god si spreman za razgovor": Vil Smit prvi put uputio izvinjenje Krisu Roku pred kamerama (VIDEO)

Foto: Instagram/printskrin/yaemina

- U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac je umro kad sam imala 11 godina i moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji - ispričala je ranije Emina, dodajući da je i sestra prema njoj imala odnos kao da joj je majka.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.