Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако је Марија Шерифовић реаговала на Констрактино освојено 5. место на Евровизији

Констракта је заузела 5. место у финалу Евровизије која се синоћ одржала у Торину

1652620915_serifovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Наша представница Ана Ђурић познатија под псеудонимом Констракта, оправдала је улогу једног од фаворита на престижном такмичењу, освојивши 5. мосте.

Прочитајте још: ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ПУБЛИКА ГЛАСАЛА! Од 40 земаља, 36 гласало за Констракту! Погледајте ко је све био уз Србију

Поред великог успеха који је наша земља остварила у протеклих десет година, Констракта је добила и бројна признања од стране организатора и медијских кућа појединих земаља.

Ипак, сви су негде прижељкивали негде победу, иако се унапред већ знао победник, а међу њима је и Марија Шерифовић, која је и сама 2007. године била победник и престижно такмичење довела у Србију.

- Морамо испоштовати спортски дух, те у складу са тим прво честитам победницима али наравно и организаторима целокупног догађаја. Нећу да кријем дозу разочарења, али истичем да је овај пласман наше делегације феноменалан. Уједно желим да честитам Констракти, целој делегацији РТС и верујем да је већина, као и ја, заиста поносна на оно што смо представили. За крај бих додала да би можда било добро да се Евровизија профилисе као такмичење у ком гласа или публика или жири - рекла је Марија, преноси Курир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas