Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

"Ове године је дупло славље": Милена Божић за "Магазин" открила како се прославља Ускрс у њеном дому

Млада глумица прославља најрадоснији хришћански празник у кругу породице

1650546354_milne-bozic-naslovna.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/миленабозиц
Oglas

Млада и талентовала глумица Милена Божић коју публика познаје из серија "Клан" и "Црна свадба", у интервјуу за Магазин новости испричала је како се у њеном дому прославља најрадоснији хришћански празник Ускрс.

Прочитајте још: Јелена Костов за МАГАЗИН НОВОСТИ: "Од кад се Милија родио за нас су празници добили посебну драж"

Ускрс је један од омиљених породичних празника, како га прослављате у Вашем дому? 

-  Не нужно традиционално. Често смо за време ускршњих празника , породично на неком путовању. Мој рођендан углавном пада у период око ускршњих празника , па је то време прославе , тада се окупљају моја породица и пријатељи и због тога га волим још више. Ове године рођендан дочекујем на Велики петак,  тако да је славље дупло.

Фото: Мила Пејић

Како припремате ускршњу трпезу и шта никако не сме тог дана да изостане са стола?

- Када смо код куће, једе се оно што волимо , то је углавном комплетан војвођански ручак. Бака је задужена за фарбање јаја, она стижу из њене кухиње .

Фото: Денис Рувић

Која вам је прва асоцијација на Ускрс? Да ли је неки остао у посебном сећању и због чега?

-  Субота пре Ускрса би била нешто што ме подсећа на детињство, Врбица , венчићи са цвећем и звончићи око врата, брат и ја са баком и гомилом деце у порти цркве у Панчеву. На памет ми је пао и један узбудљив и неизвестан повратак из Њујорка , баш на тај дан.

Да ли је ово идеално време за породично окупљање и како због пословних обавеза успевате да избалансирате између породице и посла?

- Време празника и служи да се сви окупимо , јер тада имамо слободно време, осим тога користимо га да заједно путујемо, у томе нас четворо посебно уживамо , то је нека мала породична традиција , надам се да ће тако и остати,  без обзира на обавезе. - рекла је Милена за наш портал. Глумица је открила и на који начин одржава свој природни изглед.

Фото: Мила Пејић

Важите за једну од наших глумица, која приватно воли природан изглед без шминке. Колико је данас тешко остати доследан природном изгледу и како се ви негујете?

- Ако ме питате за производе, они су углавном органски, али се том врстом неге не оптерећујем претерано.  Много је важнија свест о томе  да на изглед не утичу само козметика и третмани. Изглед се тиче начина на који себе доживљавамо и о себи бринемо, тиче се нашег унутрашњег стања. Нега подразумева образовање, освешћивање , редовну бригу о свом здрављу и времену које себи посвећујемо. Природност је , за мене,  питање мере, која доводи до склада и мира, она је другачија за сваког појединачно , битно је да смо ми тиме задовољни и да се нама допада оно што видимо као одраз у огледалу, а верујте ми ниједна крема није толико ефикасна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas