Oglas
· · Komentari: 0
INTERVJU

"Ove godine je duplo slavlje": Milena Božić za "Magazin" otkrila kako se proslavlja Uskrs u njenom domu

Mlada glumica proslavlja najradosniji hrišćanski praznik u krugu porodice

1650546354_milne-bozic-naslovna.jpg
Foto: Instagram printscreen/milenabozic
Oglas

Mlada i talentovala glumica Milena Božić koju publika poznaje iz serija "Klan" i "Crna svadba", u intervjuu za Magazin novosti ispričala je kako se u njenom domu proslavlja najradosniji hrišćanski praznik Uskrs.

Pročitajte još: Jelena Kostov za MAGAZIN NOVOSTI: "Od kad se Milija rodio za nas su praznici dobili posebnu draž"

Uskrs je jedan od omiljenih porodičnih praznika, kako ga proslavljate u Vašem domu? 

-  Ne nužno tradicionalno. Često smo za vreme uskršnjih praznika , porodično na nekom putovanju. Moj rođendan uglavnom pada u period oko uskršnjih praznika , pa je to vreme proslave , tada se okupljaju moja porodica i prijatelji i zbog toga ga volim još više. Ove godine rođendan dočekujem na Veliki petak,  tako da je slavlje duplo.

Foto: Mila Pejić

Kako pripremate uskršnju trpezu i šta nikako ne sme tog dana da izostane sa stola?

- Kada smo kod kuće, jede se ono što volimo , to je uglavnom kompletan vojvođanski ručak. Baka je zadužena za farbanje jaja, ona stižu iz njene kuhinje .

Foto: Denis Ruvić

Koja vam je prva asocijacija na Uskrs? Da li je neki ostao u posebnom sećanju i zbog čega?

-  Subota pre Uskrsa bi bila nešto što me podseća na detinjstvo, Vrbica , venčići sa cvećem i zvončići oko vrata, brat i ja sa bakom i gomilom dece u porti crkve u Pančevu. Na pamet mi je pao i jedan uzbudljiv i neizvestan povratak iz NJujorka , baš na taj dan.

Da li je ovo idealno vreme za porodično okupljanje i kako zbog poslovnih obaveza uspevate da izbalansirate između porodice i posla?

- Vreme praznika i služi da se svi okupimo , jer tada imamo slobodno vreme, osim toga koristimo ga da zajedno putujemo, u tome nas četvoro posebno uživamo , to je neka mala porodična tradicija , nadam se da će tako i ostati,  bez obzira na obaveze. - rekla je Milena za naš portal. Glumica je otkrila i na koji način održava svoj prirodni izgled.

Foto: Mila Pejić

Važite za jednu od naših glumica, koja privatno voli prirodan izgled bez šminke. Koliko je danas teško ostati dosledan prirodnom izgledu i kako se vi negujete?

- Ako me pitate za proizvode, oni su uglavnom organski, ali se tom vrstom nege ne opterećujem preterano.  Mnogo je važnija svest o tome  da na izgled ne utiču samo kozmetika i tretmani. Izgled se tiče načina na koji sebe doživljavamo i o sebi brinemo, tiče se našeg unutrašnjeg stanja. Nega podrazumeva obrazovanje, osvešćivanje , redovnu brigu o svom zdravlju i vremenu koje sebi posvećujemo. Prirodnost je , za mene,  pitanje mere, koja dovodi do sklada i mira, ona je drugačija za svakog pojedinačno , bitno je da smo mi time zadovoljni i da se nama dopada ono što vidimo kao odraz u ogledalu, a verujte mi nijedna krema nije toliko efikasna.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas