Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА

Ово је цела НАЦИЈА чекала! Огласио се Новак Ђоковић и послао снажну поруку на велики ХРИШЋАНСКИ празник

Славни српски тенисер налази се у хотелу за азиланте у Аустралији где чека визу за одлазак на Аустралијан Опен.

1641490427_nole_oks_press_20072021_0097.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Најбољи рекет света, најбољи спортиста на планети и велики Србин, тенисер Новак Ђоковић већ више од 24 сата налази се заточен у хотелу за тражиоце азила у Асутралији, где је отишао зарад учешће на турниру Аустралијан Опен, на коме је поставио рекорд у трофејима.

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

И док Новаков адвокатски тим улажу све напоре да српски тенисер добије визу за улазак у ову земљу, Новак Ђоковић налази се у једној врсти затвора, у хотелу који строго чува полиција. Цела нација, али и српско становништво у дијспору пружило је подршку Ђоковићу и нестрпљиво је чекало његово оглашавање које је на крају и дошло посредством његовог брата.

После читавог дана коначно смо дочекали да добијемо бар неку поруку од Новака са листа места.

- Бог све види! Моја је благодет духовна, а њихова је материјална - написао је Новак у поруци брату Ђорђу, коју је он прочитао пред медијима.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

На конференцији породице Ђоковић, која је данас одржана испред Скупштине Србије изнети шокатни детаљи мучења Новака Ђоковића у Мелбурну од стране власти Аустралије.

Иначе, српско становништво у Аустралији окупило се испред хотела у коме је Ђоковић затворен, ту протествују и пружају подршку Новаку Ђоковићу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas