· · Коментари: 0

Ово је МАЈКА МИРКЕ ВАСИЉЕВИЋ: Бави се НЕОБИЧНИМ послом, а ево како ИЗГЛЕДА (ФОТО)

Глумици Мирки Васиљевић, мајка је највећа подршка.

1642354863_______________________5789.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Балканском улицом

Мирка Васиљевић, која је недавно по четврти пут постала мајка, никада није крила колику јој помоћ пружај родитељи њеног изабраника, као и њена мајка Мирјана.

Мајка славне глумице је директорка Сектора за управљање ваздушним саобраћајем, метеоролошке услуге и услуге ваздухопловног информисања Контроле летења Србије и Црне Горе, а кроз читаву своју, али и ћеркину успешну каријеру се није истицала у јавности.

Прочитајте још: ЗАВИРИТЕ У ДОМ РОБИЈА ВИЛИЈАМСА: Ево зашто славни певач НЕ МОЖЕ да прода своју кућу! (ФОТО)

У својој 15. години Мирјана се определила за ваздухопловство. Након праксе у средњој школи у контроли летења прошла је регрутацију и од асистента на сектору, преко свих позиција у Сали на сектору, специјалисте, инструктора, шефа одељења, начелника, стигла до садашње функције.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Al Jazeera Balkans

Мирка никад јавно није говорила о успесима своје мајке, али јесте о оцу који је умро, а по ком је добила име. Нјен отац звао се Мирко, а она је једном причала о тој болној теми.

"То су неке теме које ја стварно никада нисам причала у медијима и то су неке теме које се не морају претерано причати. Ја сам се увек трудила да моје појављивање буде због посла. Никада нисам делила те породичне ствари. Везана сам за течу, деку, до скоро и деку са татине стране који је преминуо. Доста имамо тих јаких мушких фигура у породици за које сам везана. Такође, учитељ од првог до четвртог разреда ми је много значио. Тако да нису мањкале те неке мушке фигуре у мом животу", рекла је она тада.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.