Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛЕЛЕПНО ЗДАЊЕ

ЗАВИРИТЕ У ДОМ РОБИЈА ВИЛИЈАМСА: Ево зашто славни певач НЕ МОЖЕ да прода своју кућу! (ФОТО)

Продаја велелепног здања певача Робија Вилијамса, судећи по гласу који га бије, могла би да иде знатно теже од онога што је власник вероватно очекивао.

1642065776_profimedia-0633092065.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Продавци таквих имања које носе епитет "уклета" морају бити упорни, то јест да се од старта припреме на то да некретнину неће олако и на брзину продати, као ни по тржишној цени.

Роби Вилијамс одбија да спусти цену за своју вилу, коју продаје за 6.75 милиона фунти. Он ју је ставио на продају у септембру прошле године, али за један од разлога зашто нико неће да је купи може бити крив управо он.

Сви гледају, али нико не даје понуде

Наиме, кућа певача изазива велико интересовање људи и на сајту где се продаје се редовно прегледа. 

Она се састоји од седам спаваћих соба, велике кухиње, простране дневне собе са великим камином, хелипада и велике баште. 

Фото: Профимедиа

У њој је певач живео са супругом Аидом и њихово четворо деце - Теодором, Чарлтоном, Колет и Боом. 

Прочитајте још: ШАБИ ШИК: Четворокреветни викторијански дом био би идилична породична кућа, али постоји ЦАКА

Извор близак певачу каже да је велики проблем у томе што Роби одбија да спусти цену.

Фото: Профимедиа

"Вила и цело имање су предивни, али цена је можда превише висока за данашње услове. Он не жели да се спусти са цене на коју је кућа процењена. То им изазива главобоље", каже извор и додаје:

"Онлајн кућа пролази одлично, сви кликну да је погледају. Али у стварности, она стоји већ месецима тако и ништа се не дешава".

Фото: Профимедиа

Поред превисоке цене, постоји још један разлог који можда одбија потенцијалне купце. Наиме, гостујући у једном подкасту, глумац је наговестио да му је кућа можда уклета.

"Изазива ми језу. Теди (син) ми је рекао да га соба плаши и да му се не свиђа та кућа. Ја сам му рекао да плаши и мене и да не мора више тамо да спава", рекао је глумац. 

Фото: Профимедиа

Он је покушао да се извуче, говорећи да су се његова супруга и он баш у тој вили највише и лудо волели, али изгледа да то није уверило потенцијалне купце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas