Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ЈЕ МУЖ ВЕДРАНЕ РУДАН! Млађи је осам година, а аферу су имали док је била у браку (ФОТО)

Никада га није експонирала јавности

1709891059_5eb3591dde3e2f47c67aed54ddb261f82d6a2ec1.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Позната хрватска књижевница Ведрана Рудан преживела је пакао у животу.

Злостављање од стране оца, првог мужа, само су неки од страшних детаља које је списатељица испричала једном приликом, а онда је упловила у мирне воде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Ведрана ретко говори о свом приватном животу, деци, а оно што је познато је да има један брак иза себе, који је трајао 14 година, а у њему је добила ћерку Асју и сина Славена.

Рудан је признала једном приликом да је током брака имала аферу са једним млађим адвокатом, након чега се развела, поново удала и сада ужива у љубави са адвокатом Љубишом Драгељевићем, који је иначе Србин и млађи је од ње осам година

Једном приликом је и причала о њима и њиховој љубави.

- Љубиша ме је научио толеранцији. Променио ме набоље. А моја деца су много образованија од мене. Славен је прочитао хиљаде књига, а Асја говори четири језика, али ја сам им лош ђак. Немам више времена за учење. Међутим, деца су ми својим рођењем показала да постоји безусловна љубав. Без обзира на то шта они учине, ја бих стала уз њих. Не, наравно, иза поступка, али сигурно иза њих - рекла је Рудан својевремено.

Подсетимо, Ведрана је и сама једном приликом причала о страшном злостављању од стране првог мужа.

- Први мушкарац који је испуњавао естетске критеријуме, рамена толика, бокови оволики, коса таква, осмех очаравајући, очи такве, е, ти си тај. Сигнале друге нисам желела да видим. Мој први муж је био мој тата, само у другом облику и много гори, много перфиднији, много лукавији. Један дан пљуска, други букет цвећа, сигурни психопата. Била сам збуњена као и све злостављане жене, јер данас те пребије, а сутра ти донесе букет цвећа и каже ти: "Немој ме провоцирати, па ће бити све у реду" - испричала је она својевремено.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas