· · Коментари: 0

"ОВО ЈЕ НАЈГОРА ИДЕЈА НА СВЕТУ": Џеј Ло открила због чега није хтела да дели сцену са Шакиром (ВИДЕО)

У документарном филму Џенифер Лопез, звезда је открила због чега је била бесна на организаторе НФЛ-а јер су одабрали њу и Шакиру да певају на полувремену 2020. године

1654881598_profimedia-0496309170.jpg
Фото: Профимедиа

Џенифер Лопез није штедела речи за НФЛ након што су објавили да ће она и Шакира имати само 12 минута за полувреме Супербоула 2020. године

Током једне напете сцене у свом предстојећем Нетфликс документарцу "Халфтиме", певачица и музички директор Ким Бурс разговарали су отворено о тренутку када је Џеј Ло требало да подели бину са Шакиром. „Морамо да имамо своје певачке тренутке“, инсистира она. "То неће бити плесна ревија. Морамо да отпевамо нашу поруку."

Прочитајте још: Сандра је НАЈБОГАТИЈА СРПКИЊА! Ево како је упознала Андреја, који јој је приредио НАЈСКУПЉЕ ВЕНЧАЊЕ века (ФОТО)

Затим одлази у НФЛ , говорећи: "Ово је најгора идеја на свету да двоје људи наступају на Супер Боулу. То је била најгора идеја на свету."

У другој сцени, Шакира изражава забринутост Џенифер због времена, напомињући да организатори НФЛ-а желе да њихове песме буду „уткане” у наступ . На ово, Џенифер каже да ће равноправно поделити својих 12 минута, али додаје: „Ако су хтели да имају два хедлајнера, требало је да нам дају 20 минута. То је оно што су јеб**о требали да ураде“.

Њен менаџер,  Бени Медина , дели исте фрустрације због ове одлуке, објашњавајући у одвојеном интервјуу да је сматрао да то ограничава извођачке способности обе певачице. „Обично имате једног хедлајнера на Супер Боулу“, рекао је он. „Тај хедлајнер конструише шоу и, ако одлуче да имају друге госте, то је њихов избор. Било је увреда рећи да су вам требале две латиноамериканке да бисте обавили посао који је један уметник историјски радио.“

Прочитајте још: "Пустите Бритни на миру": Бивши муж Бритни Спирс упао на венчање и направио хаос (ВИДЕО)

Касније у документарцу, Џенифер и Бени наводно сазнају да је НФЛ узнемирен њиховом одлуком да њена ћерка  Еме  пева "Лет'с Гет Лоуд" у кавезу. Како је објаснила Џенифер, то је требало да буде коментар америчке граничне политике и извештаја да се деца мигранти одвајају од родитеља и држе у притворским објектима.

Џенифер каже да је приметила да су сви "полудели" на генералној проби и касније сазнаје зашто. „Те ноћи“, објаснила је она, „више инстанце у НФЛ-у су то први пут видели и рекли су: ’Хеј, не можеш то да урадиш.“

Према Бенију, „НФЛ је имао стварну забринутост због давања политичке изјаве о имиграцији. Погледали су планове и порука је била апсолутна. Нису желели те кавезе у емисији. То је дошло од највишег ауторитета. "

Али Џенифер је наступила са кореографијом каква јесте, рекавши да то није политичка изјава, већ изјава о „људским правима“. Рекла је да не може да „жртвује оно у шта верујем“, чак и ако је то било за наступ на полувремену.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.