Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ ЖИВОТНИ БЛАГОСЛОВ": Огласила се Марија Килибарда после вести да је трудна - открила и ког је пола беба

Водитељка Марија Килибарда чека дете са својим партнером Браниславом Банетом Вучелићем

1716991408_Foto-Ataiamges.rs-A.H.-Printscreen-Instagram-kilimara.jpg
Фото: Атаиамгес.рс/ А.Х, Принтсцреен/ Инстаграм - килимара
Oglas

Најрадосније вести брзо су одјекнуле у свим домаћим медијима, а Марија не жели да крије срећу, те је за медије потврдила разлог због којег не скида осмех са лица:

- Ово што нам се дешава је највећи животни благослов. Штипкам се сваки дан за надлактицу да се уверим да није сан! Супер се осећамо, наша девојчица и ја. Догурали смо до половине трудноће. Само да све остане овако до краја. Прегршт љубави, подршке и честитки добијам и то ми испуњава срце захвалношћу - рекла је Марија Килибарда.

Иначе, водитељка је већ четири године у љубави са Браниславом Вучелићем и не крије колико је срећна. Иако јавност дуго није знала да је син глумице Љиљане Драгутиновић и Милорада Вучелића освојио срце лепе водитељке, она је свима јасно стављала до знања да је пронашла оно за чим је трагала годинама, те поносно дели заједничкте тренутке са путовања путем свог Инстаграм налога, где их неретко можемо видети насмејане.

(Уна)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas