Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ЈЕ ПРАВИ РАЗЛОГ РАЗВОДА: Жизел Бундшен први пут јавно проговорила о овој теми- ''Није све тако црно и бело''

''Не кајем се ни због чега''

1679564254_profimedia-0734265098-Zizel-i-Tom-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Након многих нагађања о распаду свог 13-годишњег брака са НФЛ квотербеком, Томом Брејдијем, Жизел је решила да проговори за Ванитy Фаир. Почеле су да круже глаисне да се разлог крије у томе, што је Том наставио да игра фудбал, иако је најавио одлазак у ''пензију''.

Ипак, топ-модел у интервјуу те претпоставке негира, називајући их ''веома штетним'' и ''најлуђом ствари коју је икада чула''.

- Увек сам навијала за њега, и наставила бих заувек, започиње своју причу Жизел, оно што је речено је један део много веће слагалице...није све тако црно и бело, нагласила је.

Она је појаснила- ''Понекад растете заједно, понекад се путеви разилазе. Када сам ја имала 26 година, а он 29, упознали смо се,желели породицу, желели смо исте ствари. Како време пролази, схватамо да сада желимо другачије ствари, а сада иммао избор. То не значи да не волите ту особу. То само значи да бисте били аутентични, и да бисте заиста живели живот какав желите, морате имати некога са ким се можете срести на пола пута, зар не? То је плес, то је баланс''.

 

Жизел је још додала да када некога волиш, не стављаш га у затвор и говориш ''мораш да живиш овај живот''. 

- Пустиш их да буду оно ко јесу, и ако желиш да летиш у истом правцу, онда је то фантастично. Не идемо једно против другог, ми смо тим, и то је прелепо. Када погледам уназад, не кајем се ни због чега. Волим сваки сегмент, поделила је Бундшен.

Када је реч о причама да је у вези са 55-годишњим билионером Џефријем Софером, она је рекла да има '' нула везе са њима, на било који начин. Он је Томов пријатељ не мој'', била је изричита.

- Не бих била са његовим пријатељем, не бих била са овим ликом. Мислим-молим вас!

Говорећи о будућности, Жизел је рекла како жели да изгради малу кућу са соларним погоном на планини, и да узгаја своју храну, а онда отвори и велнес-центар.

 

- Ја сам сингл девојка која жели да буде у природи. Само желим да радим свој посао и подижем децу у миру, закључила је.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

                                       

                                      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas