Oglas
· · Komentari: 0

OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA: Žizel Bundšen prvi put javno progovorila o ovoj temi- ''Nije sve tako crno i belo''

''Ne kajem se ni zbog čega''

1679564254_profimedia-0734265098-Zizel-i-Tom-naslov.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Nakon mnogih nagađanja o raspadu svog 13-godišnjeg braka sa NFL kvoterbekom, Tomom Brejdijem, Žizel je rešila da progovori za Vanity Fair. Počele su da kruže glaisne da se razlog krije u tome, što je Tom nastavio da igra fudbal, iako je najavio odlazak u ''penziju''.

Ipak, top-model u intervjuu te pretpostavke negira, nazivajući ih ''veoma štetnim'' i ''najluđom stvari koju je ikada čula''.

- Uvek sam navijala za njega, i nastavila bih zauvek, započinje svoju priču Žizel, ono što je rečeno je jedan deo mnogo veće slagalice...nije sve tako crno i belo, naglasila je.

Ona je pojasnila- ''Ponekad rastete zajedno, ponekad se putevi razilaze. Kada sam ja imala 26 godina, a on 29, upoznali smo se,želeli porodicu, želeli smo iste stvari. Kako vreme prolazi, shvatamo da sada želimo drugačije stvari, a sada immao izbor. To ne znači da ne volite tu osobu. To samo znači da biste bili autentični, i da biste zaista živeli život kakav želite, morate imati nekoga sa kim se možete sresti na pola puta, zar ne? To je ples, to je balans''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Žizel je još dodala da kada nekoga voliš, ne stavljaš ga u zatvor i govoriš ''moraš da živiš ovaj život''. 

- Pustiš ih da budu ono ko jesu, i ako želiš da letiš u istom pravcu, onda je to fantastično. Ne idemo jedno protiv drugog, mi smo tim, i to je prelepo. Kada pogledam unazad, ne kajem se ni zbog čega. Volim svaki segment, podelila je Bundšen.

Kada je reč o pričama da je u vezi sa 55-godišnjim bilionerom Džefrijem Soferom, ona je rekla da ima '' nula veze sa njima, na bilo koji način. On je Tomov prijatelj ne moj'', bila je izričita.

- Ne bih bila sa njegovim prijateljem, ne bih bila sa ovim likom. Mislim-molim vas!

Govoreći o budućnosti, Žizel je rekla kako želi da izgradi malu kuću sa solarnim pogonom na planini, i da uzgaja svoju hranu, a onda otvori i velnes-centar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

- Ja sam singl devojka koja želi da bude u prirodi. Samo želim da radim svoj posao i podižem decu u miru, zaključila je.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

                                       

                                      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas