Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је ЖЕНА која је освојила срце Александра Митровића: Ћерка је познатог тренера, а изгледа као БОГИЊА (ФОТО)

Они су заједно већ дуго, а прошле године су стали на "луди камен"

1659977579_Foto-Prinscreen-Instagram-mitrovic__kristina-Printscreen-YouTube-Genije.jpg
Фото: Принсцреен/Инстаграм-митровиц__кристина, Принтсцреен/YоуТубе-Геније
Oglas

Дама која је успела да укроти једног од најбољих српских фудбалера и миљеника навијача се зове Кристина. Она је старија од њега две године. Пар је дуго су живео у ванбрачној заједници. Венчали су се прошле године, а породицу су засновали веома млади.

 

Александар је имао само 22 године када су добили прво дете. Фудбалер често воли да истиче да је то што је постао отац млад, и што је основао породицу рано, нешто најлепше што му се десило. 

- То је нешто најлепше што ми се десило и што сам урадио у животу. Осећај да вас неко чека код куће увек кад долазите с тренинга, утакмице или дугих путовања заиста је нешто што ме тера да више радим и тренирам - рекао је својеверемено спортиста за медије.

 

Прочитајте још: Председнички пар МАКРОН ужива на одмору: Емануел се игра као дете, а Брижит га држи на оку (ФОТО)

Они тренутно живе у Британији, али имају доста некретнина и у Србији. У престоници Србије је играч Фулама пазарио стан за који је дао 800.000 евра, има апартмане на Копаонику, као и у родном Смедереву.

 

Кристина Митровић често дели моменте из њиховог живота на свом Инстаграм профилу. Види се да воли високу моду и луксузна путовања, а недавно је окачила слику из Дубајиа где је пар заједно уживао на одмору.

 

Она је ћерка познатог српског тренера Александра Јањића који је водио Рад, Јагодину, Вождовац, Јавор, Инђију. Њих двоје су се упознали преко заједничког пријатеља, а после првог састанка све је већ било јасно. Многи причају како је Кристина успела да "укроти" Митровића који је раније био познат по налетима беса, шутирању ствари и нервози. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas