· · Коментари: 0

Ово није ПРВИ пут: СУКОБ Јелене Карлеуше и Слободе Мићаловић почео је пре неколико година - "Нису кафе куварице, па да тако долазе на ЦРВЕНИ тепих"

Певачица и глумица су данима у жижи јавности

1664536370_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-karleusastar.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - карлеусастар

Певачица Јелена Карлеуша и глумица Слобода Мићаловић су већ данима у центру пажње. Сукоб између њих две јке почео када је Слобода изјавила да не разуме људе који су вегани, а носе ствари од животињске коже.

- Волим добар накит, волим добар сат, али могу да живим без тога. Мислим да мој карактер и та стабилност долази изнутра, а не из тога шта смо споља ставили на себе. Или неко коментарише "не једем месо, ја сам веган", а онда носи "Луј Витон" која сигурно није од купуса. Не разумем - рекла је глумица.

Карлеуша се пронашла у овој групи, па је одлучила да оштро одговори Слободи.

- Управо сам хтела да поједем једну моју "Луј Витон" торбу, али ми је ова препаметна жена објаснила да то није купус. А ја једем само купус - написала је певачица.

Међутим, ово није први пут да су се њих две сукобиле. Пре неколико година, Јелена је била веома јасна када је изјавила да су Слобода и њена сестра Драгана дошле на догађај обучене као да су кренуле да баце ђубре.

- Нису кафе куварице, па да се на јавним местима појављују са ранчићима, без шминке, са браон опраном и неисфенираном косицом. Приметила сам да глумице фурају тај стил - кежуал дрти, апа-драпа, баш ме брига, неочешљана сам и ненашминкана или кренула сам да бацим ђубре, а у ствари идем на црвени тепих. Е, то тако не може - рекла је тада Карлеуша.

Прочитајте још: Рада Манојловић доживела велику непријатност: Десила јој се ситуација од које страхују сви који ПУТУЈУ авионом

Слобода на ову провокацију није остала недоречена.

 Госпођа у боји каже да се тако не долази на ревију Верице Ракочевић, а није знала да је на мени управо ВР хаљина! Но, добро је! Не би ваљало да јој се допада како сам се обукла. Бојим се да бих ту већ била у проблему - био је Слободин одговор, али се певачица тада није упуштала у даље расправе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.