· · Коментари: 0

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Певачица анђеоског гласа Ивана Петерс, у НИКАД ПРОВОКАТИВНИЈОЈ ОБЈАВИ (ФОТО)

Увек је важила за смерну, па је сада решила да направи искорак

1677163456_Ivana-Peters-naslovna.png

Певачица Ивана Петерс (48), важи за један од засигурно најбољих вокала на Балкану, дуги низ година. Сви памте њене хитове из групе Тап 011, које је отпевала удружених снага са Гоцом Тржан. Касније, се определила за мало тврђи звук, те постала главни вокал рок бенда Негатив.

Ивана је дуго била позната по витком телу и црној коси, али је значајно променила стајлинг после рођења ћерке. Напорним трудом у петој деценији успела је да линију врати у жељену форму, а колико је задовољна собом сведочи и фотографија коју је јуче објавила, а за коју је добила бројне похвале.


Петерсова се тако делимично обнажена фотографисала у огледалу, а судећи по голом рамену и леђима, који се виде на слици, на горњем делу тела није имала одеће.
Ивана је последњих година верна дугој локнастој коси, која јој је и овај пут опуштено падала преко рамена, а приметно је и да нема ни трунку шминке. Њени пратиоци нису могли а да не примете природну лепоту, омиљене певачице, и сви су се до једног сложили да изгледа фантастично.

- Осећам се добро - кратко је написала она у опису, а позитивни коментари почели су да се нижу.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.