Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
светске звезде

Памела Андерсон ПОНОВО пролази кроз ПАКАО: Звезда из 90-их ПРОЖИВЉАВА ТЕЖАК ПЕРИОД

Поново отворене старе ране велике звезде из деведесетих година.

1644494945_profimedia-0652663003.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Тренутно је актуелна мини-серија "Пам & Томмy" која је базирана на стварним чињеницама о веома турбулентном и контроверзном животу Памеле Андерсон и њеног бившег супруга Томија Лија за ког се удала после само 96 сати познанства. У браку су били 3 године, од 1995. до 1998.

Цела прича се захуктала средином деведесетих година прошлог века, Памела је Томију родила и двоје деце, али сама тема није баш добро прошла и није наишла на одобрење критике јер се по ко зна који пут ескплоатише ситуација у којој се нашла звезда "Чувари плаже", а коју је желела заувек да заборави и да се не осврће.

Прочитајте још: Принц Вилијам ПРЕКРШИО ЈЕ историјску традицију када је запросио Кејт Мидлтон

Године 1995. процурио је приватни снимак интимног односа Памеле Андерсон и Томија Лија. Иако је годинама после тога постао тренд да се преко интимних ствари долази до популарности у случају Памеле и Томија то није био случај.

Снимак је украден из њиховог дома, а потом илегално дистрибуиран чиме је Памела Андерсон стављена стуб срама. Иако је била с*кс симбол, није желела да тај део интиме дели са јавношћу, нарочито у тренутку када је била трудна.

Памела у петом месецу трудноће била је принуђена да гостује по емисијама и да се суочава са питањима о "детаљима из кревета". Много година касније рекла је да није зарадила ништа од тога и да је морала да плати како би престала дистрибуција снимка.

Серија која се бави конкретном спорним снимком и односом Памеле и Томија снимљена је без пристанка глумице. На овај начин се поново без њене воље и контроле преузима њен наратив.

Прочитајте још: "ПЛАКАЛА САМ МНОГО": Ђанијевој супрузи ОДСТРАНИЛИ БУБРЕГ и део ребара, а ево како је открила да има опаку болест (ФОТО)

Критичарка ЦНН-а Сара Стјуарт написала је да је серија неукусно и експлоаторско дело јер се бави односом Памеле и Томија, а серија заборавља да напомене да је глумица била злостављана и да је Томи Ли осуђен на суду за породично насиље јер је држао глумицу заточену и није јој давао да изађе из собе док је била у другом стању. Између осталог чувени музичар има дугу историју насилничког и манипулативног понашања.

Највећи проблем у вези са мини-серијом јер је ово поновно копање по ранама које Памела жели да заборави. Одбила је да буде продуцент серије и одбила је да на било који начин учествује јер како је рекла: "Више не желим да се помене прича о мојој вагини".

Да подсетимо, серија у осам епизода приказује везу Памеле Андерсон и Томија Лија који су се познавали тек 96 сати пре венчања. Лили Џејмс глуми Памелу Андерсон, а Себастијан Стен Томи Лија, а многи не могу да верују колико добро су урађене њихове трансформације.

Улогу с*ксепилне плавуше тумачиће Лили Џејмс, која се потпуно трансформисала за потребе серије и иста је Памела. Она је иначе позната по филмовима Циндерелла, Бабy Дривер, Даркест Хоур и Мамма Миа! Хере Wе Го Агаин, а појавила се и у хит серији Доwнтон Аббеy.

Прочитајте још: "МНОГИ БИ СЕ НА МОМ МЕСТУ УБИЛИ": Аца Лукас 90-их упао у велики проблем, а ево шта је тада рекао за Карлеушу (ФОТО)

Глумац Себастијан Стен тумачи Томија Лија. Он је многима познат по улогама у Марвеловим остварењима као што су КАпетан Америка Цивил Wар и Авенгерс: Инфинитy Wар, али и по серији Тхе Фалцон анд Тхе Wинтер Солдиер.

Сет Роген у серији глуми Ренда Готијеа, човека који је украо снимак с*кса славног пара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas