Oglas
· · Komentari: 0
NA VRHUNCU SLAVE

"MNOGI BI SE NA MOM MESTU UBILI": Aca Lukas 90-ih upao u veliki problem, a evo šta je tada rekao za Karleušu (FOTO)

Aca Lukas o estradi, dugovima i Jeleni Karleuši. Intervju iz 1999. godine pokazuje koliko se popularni pevač promenio.

1643971104_pjimage---2022-02-04T112623.994.jpg
Foto: Sabor
Oglas

Na vrhuncu karijere, dok su svi pevalo njegovu pesmu "Lična karta", Aca Lukas je dao intervju o kom se danima pričalo. Ovo kako je popularni pevač gledao na život pre 23 godine.

- Mnogi mi govore da treba dobro da pazim šta radim i upozoravaju me da to neće večno trajati! Kao da ja to ne znam. Nije mi se ovo desilo igrom slučaja. Neću da kažem da sam odličan muzičar, odličan pevač, ali mislim da sam kao čovek ispravan.

Pročitajte još: Ksenija Pajčin NEPOSREDNO PRED SMRT u emisiju došla sva u MODRICAMA (FOTO/VIDEO)

Aca je tada otkrio i šta mu najviše smeta na estradi, kao i šta mislio o Karleuši (sa kojom će, godinama kasnije napraviti i duet):

- Krivo mi je što nam muzika ne liči ni na šta, a ja muziku smatram umetnošću. Otišla je u totalni aut. Samo, kakva nam je država, muzika je još i dobra...

- O Jeleni Karleuši mislim sve najbolje. Žao mi je što je sad mnogi napadaju bez veze. Meni je potpuno jasno šta je devojka htela da kaže. Mislim da je jasno i drugima, samo se prave blesavi. Jedva su dočekali da ona nešto kaže, pa da je napadnu. Nije ona rekla da pevačice rade one stvari za pare. A da se ne lažemo - činjenica je da svi radimo na sebi samo da bismo se što bolje prodali i maznuli što više para. Određeni glume da Karleušu nisu dobro shvatili.

Lukas je otkrio i koliko je, u to vreme, najviše izgubio na kocki, kao i koja je najveća laž koju je čuo o sebi:

- To je vid zabave, tu niko ne dobija. Najviše sam izgubio sto hiljada maraka. Kad sam to preživeo... Mnogi bi se na mom mestu ubili. Dobar deo love nije bio moj.

- Čuo sam o sebi sve i svašta, krupno i sitno, da ti se smuči. Čuo sam da sam dužan dva miliona maraka! Dobro, dužan sam eto hiljadu maraka. Nije to toliko strašno. Kod mene je postalo uobičajeno da trošim pare unapred, to jest da živim unazad.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas