Oglas
· · Komentari: 0
svetske zvezde

Pamela Anderson PONOVO prolazi kroz PAKAO: Zvezda iz 90-ih PROŽIVLJAVA TEŽAK PERIOD

Ponovo otvorene stare rane velike zvezde iz devedesetih godina.

1644494945_profimedia-0652663003.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Trenutno je aktuelna mini-serija "Pam & Tommy" koja je bazirana na stvarnim činjenicama o veoma turbulentnom i kontroverznom životu Pamele Anderson i njenog bivšeg supruga Tomija Lija za kog se udala posle samo 96 sati poznanstva. U braku su bili 3 godine, od 1995. do 1998.

Cela priča se zahuktala sredinom devedesetih godina prošlog veka, Pamela je Tomiju rodila i dvoje dece, ali sama tema nije baš dobro prošla i nije naišla na odobrenje kritike jer se po ko zna koji put eskploatiše situacija u kojoj se našla zvezda "Čuvari plaže", a koju je želela zauvek da zaboravi i da se ne osvrće.

Pročitajte još: Princ Vilijam PREKRŠIO JE istorijsku tradiciju kada je zaprosio Kejt Midlton

Godine 1995. procurio je privatni snimak intimnog odnosa Pamele Anderson i Tomija Lija. Iako je godinama posle toga postao trend da se preko intimnih stvari dolazi do popularnosti u slučaju Pamele i Tomija to nije bio slučaj.

Snimak je ukraden iz njihovog doma, a potom ilegalno distribuiran čime je Pamela Anderson stavljena stub srama. Iako je bila s*ks simbol, nije želela da taj deo intime deli sa javnošću, naročito u trenutku kada je bila trudna.

Pamela u petom mesecu trudnoće bila je prinuđena da gostuje po emisijama i da se suočava sa pitanjima o "detaljima iz kreveta". Mnogo godina kasnije rekla je da nije zaradila ništa od toga i da je morala da plati kako bi prestala distribucija snimka.

Serija koja se bavi konkretnom spornim snimkom i odnosom Pamele i Tomija snimljena je bez pristanka glumice. Na ovaj način se ponovo bez njene volje i kontrole preuzima njen narativ.

Pročitajte još: "PLAKALA SAM MNOGO": Đanijevoj supruzi ODSTRANILI BUBREG i deo rebara, a evo kako je otkrila da ima opaku bolest (FOTO)

Kritičarka CNN-a Sara Stjuart napisala je da je serija neukusno i eksploatorsko delo jer se bavi odnosom Pamele i Tomija, a serija zaboravlja da napomene da je glumica bila zlostavljana i da je Tomi Li osuđen na sudu za porodično nasilje jer je držao glumicu zatočenu i nije joj davao da izađe iz sobe dok je bila u drugom stanju. Između ostalog čuveni muzičar ima dugu istoriju nasilničkog i manipulativnog ponašanja.

Najveći problem u vezi sa mini-serijom jer je ovo ponovno kopanje po ranama koje Pamela želi da zaboravi. Odbila je da bude producent serije i odbila je da na bilo koji način učestvuje jer kako je rekla: "Više ne želim da se pomene priča o mojoj vagini".

Da podsetimo, serija u osam epizoda prikazuje vezu Pamele Anderson i Tomija Lija koji su se poznavali tek 96 sati pre venčanja. Lili Džejms glumi Pamelu Anderson, a Sebastijan Sten Tomi Lija, a mnogi ne mogu da veruju koliko dobro su urađene njihove transformacije.

Ulogu s*ksepilne plavuše tumačiće Lili Džejms, koja se potpuno transformisala za potrebe serije i ista je Pamela. Ona je inače poznata po filmovima Cinderella, Baby Driver, Darkest Hour i Mamma Mia! Here We Go Again, a pojavila se i u hit seriji Downton Abbey.

Pročitajte još: "MNOGI BI SE NA MOM MESTU UBILI": Aca Lukas 90-ih upao u veliki problem, a evo šta je tada rekao za Karleušu (FOTO)

Glumac Sebastijan Sten tumači Tomija Lija. On je mnogima poznat po ulogama u Marvelovim ostvarenjima kao što su KApetan Amerika Civil War i Avengers: Infinity War, ali i po seriji The Falcon and The Winter Soldier.

Set Rogen u seriji glumi Renda Gotijea, čoveka koji je ukrao snimak s*ksa slavnog para.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas