Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Певачица Александра Младеновић искрено о свему што је постигла до сада: "Апсолутно ме не дотичу приче и питања"

Александра Младеновић је једна од најуспешнијих младих певачица

1659509040_Untitled.jpg
Фото:Инстаграм/принтскрин/ Александра Младеновић
Oglas

Иако је Александра Младеновић једна од најпопуларнијих певачица чији љубавни живот од самог почетка њене каријере интригира јавност, мало ко зна каква је Александра у своја четири зида. Мада оставља утисак чврсте и храбре девојке, истина је потпуно другачија.

- Ја сам једна јако емотивна особа, преемотивна, што се никада не би рекло. Људи када ме виде кажу да сам вештица, да ме никада ништа не боли, да сам увек јака и борбена. У ствари ја сам код куће, када сам са својима ја сам емотивна душа која може да заплаче на све. Мене све тако нешто погоди и када гледам филмове, када сам тужна и слушам песме често плачем. Увек се рецимо расплачем уз Видину песму "Узалуд те тражим у другом човеку", "Друга те ноћас грли", "Само сам једном волела". Те песме су у мојој души- открила је певачица.

Прочитајте још: "Јуче ме је млеко коштало више него што сам планирао: Глумац ИВАН МИХАИЛОВИЋ ПОКРАДЕН (ВИДЕО)

Иако има широки репертоар, као и јеним колегама дешава су се ситуације да им неко поручи песму коју не знају те је открила како се сналази у тим моментима.

- Не желим свој бенд да доводим у непријатну ситуацију, ако нису сигурно да знају да свирају неку песму нећу то да дозволим. Када ми кажу да знају да свирају неку песму, али да нису никада, ја знам шта то значи. Нећу да се брукамо и бламирамо, па није смак света ако не отпевамо неку песму. То ми је најисправније и за бенд и за мене- истакла је Александра.

На своју досадашњу каријеру и невероватан успех који је постигла је итекако поносна, иако лаганим кораком наставља да граби даље и остварује своје музичке снове.

Прочитајте још: "Била сам грозна према сестри": Рада Манојловић искрено о породичним односима, па додала - "Испунила сам жељу покојне мајке"

- Неко сам ко верује у судбину и оно што је предодређено, сматрам да све долази у своје време. Тако сматрам и да све што сам до сада снимила сам требала, то је важно. Никада нисам пожелела туђу песму, свакако да желим да имам мега хит, али сам задовољна са овим што имам сада и не желин ништа туђе - признаје Младоневићева која тври да је искључиво својим гласом, трудом и радом постала једна од најпопуларнијх младих певачица данашњице.

- Све сам сама постигла и остварила. Купила сам два стана својим радом и апсолутно ме не дотичу приче и питања одакле мени нешто. Моја душа је чиста!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas