Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Певачица Наташа БЕКВАЛАЦ о болном искуству из младости: "ОСУЂИВАЊА и предрасуде сада су само на много вишем нивоу"

Новосађанка отворила душу о свом детињству и одрастању

1660672064_bekvalac_11112018_0002.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Најпознатија Новосађанка на естрадном небу Србије, певачица Наташа Беквалац отворила је душу српским медијима о свом одрастању, предрасудама и осуђивањима која су присутна и данас, али и подигнута на виши ниво. Највише предрасуда претрпела је у школским данима и то само због занимања своје мајке, која је такође била учитељица.

Прочитајте још: Како се пише: У СТВАРИ или УСТВАРИ? Недоумица која мучи многе

- Кад сам кренула у школу, била сам добар ђак, јер ми је, наравно, мама учитељица. Говорили су: "Па, наравно да је скроз одлична кад јој је мама учитељица". То су ствари које су ме јако болеле док сам била дете. Једном ми чак учитељица није оценила рад и тражила је да пишем поново писмени из српског, јер је мислила да ми је неко други писао - објаснила је певачица, која нема проблем с тиме да јавно искаже све што је тишти.

Прочитајте још: Испливали нови детаљи трагедије са снимања филма "Рђа": Глумац ипак ЛАГАО ПОЛИЦИЈУ?

Често, с друге стране, уме и да се шали на сопствени рачун и непромишљено истакне како се осећа - због чега њене изјаве постану хит на друштвеним мрежама.

- Постоји изрека: "Шта год да нам се деси, некада ћемо се томе смејати". У тренутку када се неке ствари догађају не чини нам се баш да ћемо моћи да се насмејемо када их се сетимо, али испоставило се да могу тако да реагујем, скоро на све што сам доживела. Време заиста залечи ране и доведе те у стање да из другог угла гледаш на прошлост. Сви смо живи и здрави па самим тим ништа није толико страшно - истакла је Наташа за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas