Oglas
· · Komentari: 0

Isplivali novi detalji tragedije sa snimanja filma "Rđa": Glumac ipak LAGAO POLICIJU?

Novi detalji istrage ubistva sa snimanja filma "Rđa"

1660554296_profimedia-0646199670.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Glumac Alek Boldvin je prošle godine u oktobru navodno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins koja je radila sa njim na filmu. Naime, on je pucao iz pištolja koji je bio napunjem i nesrećnim slučajem metkom pogodio koleginicu.

Glumac je u svakom svom svedočenju do sada tvrdio da nije povukao oroz na pištolju iz koga je devojka ubijena, međutim u izveštaju FBI piše obrnuto. Agencija navodi da je Boldvin ipak taj koji je povukao okidač.

Foto: Profimedia

Ipak, novi izveštaj koji je na uvid dobio ABC njuz, pokazuje da metak nije mogao biti ispaljen da nije povučen oroz pištolja.
To znači da bi njega sud mogao da goni krivično za učinjeno delo.

Vlasti su se jucče oglasile i saopštile da čekaju telefonske iskaze ostalih glumca, a onda će tužilac u saradnji sa policijom okruga Safolk u NJujorku i Baldvinovim advokatima da prikupi sve dokaze.

Pročitajte još: Jeziva sudbina slavne glumice koja je tragično izgubila život: Umrle su joj dve sestre i brat, a preživeljavala je i očevo zlostavljanje

Zapise će pregledati detektivi, a spis predmeta će zatim biti poslat tužiocu da utvrdi da li će biti podignuta optužnica.
Forenzički izveštaj FBI-a ispitivao je sve detalje fatalne nesreće u okviru šire istrage kako bi se videlo da li se može podići krivična prijava.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas