Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПЛАКАЛИ СМО СВИ ТАДА КАО ДЕЦА": Лепа Брена открила непознате детаље из каријере, а ево и шта се ЗАРЕКЛА

Певачица је силно желела да оде на Евровизију

1648707925_brena.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Лепа Брена, једна је од најпопуларнијих певачица на Балкану. Свака њена песма је велики хит, а популарна певачица, открила је и да је својевремено желела да иде на Евровизију, али да тада није желела да се пријави на Југовизију због свакаквих дешавања иза кулиса.

Прочитајте још: Хаос у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Цеца у жестоком сукобу са Аном Бекутом! Марија брутално прозвала Милија (ВИДЕО)

- Верујем да би у то време, то је била поп музика са етно елементима, претеча је целе музичке сцене "Ситније, Циле", и мени је жао дан данас што није отишло. После сам пробала са песмом "Мики Мићо", али кад сам видела колико је било закулисних радњи, нисам желела у свему томе да учествујем. Стинг је 20 година касније почео да прави музику са етно елементима. Била сам срећна због тога - рекла је Брена и додала:

- Плакали смо сви тад, и Слатки Грех и ја, као мала деца, и први и други пут. Тад сам се зарекла да нећу ићи на Евровизију. То припада младим људима, који су иновативни, који су спремни да буду своји, оригинални, мало откачени, али да заиста донесу нешто ново - открила је Брена у емисији Гранд Неwс.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas