Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

План је био да Силванине песме у "Томи" пева ОНА, али се све променило у ЗАДЊИ ЧАС: Позната певачица објаснила због чега није учествовала у овом филму (ФОТО)

Песме Силване Арменулић у филму "Тома" отпевала је Сузана Бранковић, иако је била у плану друга певачица.

1634736394_toma.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ЗЕЉКО ЈОКСИМОВИЦ
Oglas

Сузана Бранковић недавно је испричала да је она заправо "ускочила" као замена другој колегиници у филму "Тома", али није открила о којој певачици је реч.

Ипак, млада певачица Илма Карахмет синоћ је гостовала у емисији "Амиџи шоу", па је објаснила да је она била та коју је Сузана заменила.

Прочитајте још: Ово нисте знали о филму ТОМА: Ова сцена је требала да буде избачена!

Илма је такође открила да је због здравствених разлога била спречена да својим гласом учествује у овом филмском остварењу.

- Жељко Јоксимовић је хтео да ја дајем глас Силвани, што ми много значи, али ја сам била много болесна - испричала је Илма Карахмет.

Сузана је недавно такође говорила о томе, али тада није хтела да открије Илмино име.

- Искрено постоји пуно анегдота везано за тај тренутак када ме је Жељко Јоксимовић позвао да отпевам Силванине нумере. Прво ја сам неко ко пева поп музику па је људима било незамисливо да певам те песме. Друга девојка је требало да отпева све песме али се нажалост разболела - испричала је Сузана за медије.

Илма Карахмет је постала позната још као тинејџерка, када се такмичила у "X Фактору". Након тога је отпочела самосталну каријеру.

Илма се удала са 18 година, и већ је 3 године у срећном браку.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas