· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Plan je bio da Silvanine pesme u "Tomi" peva ONA, ali se sve promenilo u ZADNJI ČAS: Poznata pevačica objasnila zbog čega nije učestvovala u ovom filmu (FOTO)

Pesme Silvane Armenulić u filmu "Toma" otpevala je Suzana Branković, iako je bila u planu druga pevačica.

1634736394_toma.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ZELJKO JOKSIMOVIC

Suzana Branković nedavno je ispričala da je ona zapravo "uskočila" kao zamena drugoj koleginici u filmu "Toma", ali nije otkrila o kojoj pevačici je reč.

Ipak, mlada pevačica Ilma Karahmet sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", pa je objasnila da je ona bila ta koju je Suzana zamenila.

Pročitajte još: Ovo niste znali o filmu TOMA: Ova scena je trebala da bude izbačena!

Ilma je takođe otkrila da je zbog zdravstvenih razloga bila sprečena da svojim glasom učestvuje u ovom filmskom ostvarenju.

- Željko Joksimović je hteo da ja dajem glas Silvani, što mi mnogo znači, ali ja sam bila mnogo bolesna - ispričala je Ilma Karahmet.

Suzana je nedavno takođe govorila o tome, ali tada nije htela da otkrije Ilmino ime.

- Iskreno postoji puno anegdota vezano za taj trenutak kada me je Željko Joksimović pozvao da otpevam Silvanine numere. Prvo ja sam neko ko peva pop muziku pa je ljudima bilo nezamislivo da pevam te pesme. Druga devojka je trebalo da otpeva sve pesme ali se nažalost razbolela - ispričala je Suzana za medije.

Ilma Karahmet je postala poznata još kao tinejdžerka, kada se takmičila u "X Faktoru". Nakon toga je otpočela samostalnu karijeru.

Ilma se udala sa 18 godina, i već je 3 godine u srećnom braku.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.