Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Плашила сам се да нећу имати кров над главом": Сања Ђорђевић проговорила о тешким животим тренуцима

Певачица отворила душу

1691996379_Foto-Ataimages-Sanja-Djordjevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Сања Ђорђевић превазишла је све кризе у браку са бившим фудбалером Петром, са којим има и ћерку Ивану. Иако чланови њене породице не воле да се експонирају, она тек понекад са мезимицом прошета црвеним тепихом или се појави на јавном догађају.

Певачица каже да је бивши фудбалер глава њихове породице и да никада не би могла да буде с неким ко би од ње финансијски зависио.

- Мог супруга јавност никада није занимала. Ми идемо заједно по славама и рођенданима драгих пријатеља где нема новинара. Он не воли да се слика. И пре мене он је имао свој свет, свој посао, он је мене на неки начин и створио и дан-данас он представља леђа наше породице. Захваљујући њему ја могу себи да дозволим да мало радим, па да се мало повучем са сцене. Искрено, не бих могла да живим са неким ко финансијски зависи од мене - прича тада Сања.

Певачица жали што није родила још једно дете и открива како је низ несрећних околности утицало на то.

- Разлог је рат у Сарајеву, одакле сам отишла у Швајцарску. Нисам могла да се одлучим за друго дете у моменту када сам све изгубила. Морала сам све изнова да градим и стварам. Није ми се догодила друга трудноћа јер сам се плашила да нећу имати кров над главом и била сам посвећена стварању свега. Можда сам била егоистична у тој својој одлуци, али нисам имала снаге за бригу о детету јер сам бринула о целој породици током рата - казала је тада Сања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas