Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

Ћерку наше познате певачице не занима ЕСТРАДА: Она је ДОКТОР НАУКА

Деца људи са наше естраде често иду стопама родитеља, а ретко које занима наука. Ко је ћерка Сање Ђорђевић?

1644582119_886813_untitled_ff.jpg
Фото: инстаграмсцреен
Oglas

У породицу Ђорђевић стигла је велика срећа, а то је успех ћерке Иване. Сањина наследница је у својој 30. години живота завршила докторске студије спортског права у Швајцарској и тако постала доктор наука. 

Основне студије завршила је у Београду, некон чега је постдипломске студије наставила у Цириху. Поред свог атрактивног изгледа и могућности да се оствари као певачица изабрала је тежи пут ка успеху.

Фото: Инстаграмскрин

- Као што знате, Ивана је после студија права у Швајцарској полагала диференцијални испит да би могла и тамо да буде правник. Такође, у Цириху је завршила и мастер за спортско право. Мислила сам да ће се задржати на томе, али њена жеља је била да положи и правосудни испит. Заиста не знам одакле јој снага, али сам поносна на све што је урадила. Имала је да научи 7.000 страна, полагала је осам испита и није имала право да падне ниједан, јер би у супротном морала све из почетка - рекла је Сања једном приликом за "Курир".

Прочитајте још: Водитељка Нина Колунџија победила је ОПАСАН ТУМОР и драстично смршала! Данас диктира МОДНЕ ТРЕНДОВЕ и ево како изгледа (ФОТО)

Због рата деведесетих година породица Ђорђевић је била принуђена да се из Сарајева пресели у Швајцарску, захваљујући чему је Ивана им ала прилику да одлично научи језик, што јој је био један од предуслова за успешне постдипломске студије у Цириху.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas