Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Богу хвала па сам се добро УДАЛА": Сања Ђорђевић не крије да је задовољна у БРАКУ, а њихова љубав је почела НЕОЧЕКИВАНО (ФОТО)

Певачици је муж увек био највећа подршка

1666533568_Foto-Printscreen-Instagram-sanjadjordjevicofficial-Printscreen-YouTube-Nikola-Pavlovic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - сањађорђевицоффициал, Принтсцреен/YоуТубе - Никола Павловиц
Oglas

Сања Ђорђевић иза себе има богату музичку каријеру. Из јавног живота се повукла на врхунцу своје славе, а многи то повезују са њеном удајом. Она је једном приликом прокоментарисала приче да се удала због новца и да је муж издржава. 

„Богу хвала, па сам се добро удала. Боље муж да ме издржава него да ме посећује у ‘Лази’. Шалим се, увек сам имала подршку у супругу и то ми је стварно много изначило“, изјавила је фолкерка својевремено за Курир.

Прочитајте још: Син Жике Јакшића има необично занимање: Очева је копија, а прошле године је стао на "луди камен" (ФОТО)

 

Певачица је удата за Петра Ђорђевића, бившег фудбалера, а почетак њихове романсе је био крајње занимљив и неочекиван.

„Ми смо се забављали неколико месеци, упознали смо се случајно преко моје пријатељице. Мени је Перица у почетку био ружан, али сам се после заљубила у њега. Једно вече смо седели у неком кафићу и он запео да идем код њега да преспавам. Ја одем, не знам ни како ме је убедио на крају. Међутим, његова мајка је рано ујутро, пре него што сам ја устала, јавила целој фамилији у Сарајеву да се њен син оженио и, наравно, рекла је и мојим родитељима, који су се шокирали кад су то чули. После тога нисам могла назад“, рекла је Ђорђевићева једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas